Spausdinti šį puslapį

Virtuvės stalviršiai iš lieto akmens DURA STONE, dirbtinio kvarco TECHNISTONE ar natūralaus granito - Jūsų vizija realybėje ...

Virtuvės stalviršiai iš lieto akmens DURA STONE, dirbtinio kvarco TECHNISTONE ar natūralaus granito - Jūsų vizija realybėje ... Virtuvės stalviršiai iš lieto akmens DURA STONE, dirbtinio kvarco TECHNISTONE ar natūralaus granito - Jūsų vizija realybėje ...

BALTIJOS MARMURAS, UAB

www.baltijosmarmuras.lt

Kuriate savo svajonių virtuvę ir ieškote originalių idėjų ir neišbandytų medžiagų? Puikią gaminių kokybę, formų dizainą ir naujas kūrybos galimybes galite atrasti išbandę dirbtinę marmuro technologiją. Dirbtinio marmuro, granito ir akmens technologija sukurta JAV. Ji ne kartą yra pelniusi tarptautinius apdovanojimus už galimybę kurti puikios kokybės gaminius, pasižyminčius unikalių formų dizainu, taip pat už galimybę kurti naują produkciją. Lietuvoje šis unikalus produktas pradėtas gaminti 1998 metais „BALTIJOS MARMURO“ vardu. Šiuo metu  UAB „BALTIJOS MARMURAS“ gaminama  produkcija, tai: lietas marmuras, lietas granitas, lietas akmuo „Dura Stone“ (panašus į „Corian“, „Hanex“, „Montelli“) ir kvarcas „Technistone“.

Taigi, ieškantiems patvarių, ilgaamžių, puikiai ir stilingai derančių prie bet kurio interjero virtuvinių stalviršių, pristatome „BALTIJOS MARMURAS“ gaminamą produkciją, kurios panaudojimo sritis riboja ne medžiagos savybės, o žmogaus fantazija. Kaip žinia, fantazijai nėra ribų, todėl ir šių lengvai prižiūrimų medžiagų panaudojimo galimybės dar nėra pilnai išnaudotos, ypač žinant, kad „BALTIJOS MARMURO“ gaminiai gali būti lengvai derinami su kitomis medžiagomis, pavyzdžiui metalu, keramika, mediena...

Virtuvės stalviršiai iš lieto akmens DURA STONE, dirbtinio kvarco TECHNISTONE ar natūralaus granito

Lietas akmuo „Dura Stone“

Naudojant lietą akmenį „Dura Stone“ (panašu į „Corian“ arba „Hanex“ medžiagas) virtuvinių stalviršių dydžiui, pločiui, storiui ir formai ribų nėra, todėl virtuvės baldų projektuotojams ir dizaineriams suteikiama visiška fantazijos laisvė. Su „Dura Stone“ galima įgyventi net labai sudėtingus individualius dizaino sprendimus, kadangi paviršiai išgaunama vientisi – be sujungimo siūlių (atskiroms lieto akmens dalims sujungti naudojamas besiūlis jungimo būdas). „Dura Stone“ lietas akmuo gali būti naudojamas ir vietoje įprastų keramikinių plytelių sienų apdailai, taip suteikiant joms nepriekaištingos švaros ir išskirtinio dizaino įspūdį.

Lietas akmuo „Dura Stone“ gaminamas pagal amerikiečių technologija ir savo savybėmis yra panašus į „Corian“, „Cristalan“, „Wilsonart“ medžiagas. Gaminiai iš lieto akmens yra atsparūs įbrėžimams, įvairiems cheminiams skysčiams, jų priežiūra lengva. Tai yra vienas moderniausių ir patvariausių junginių iš natūralios ir sintetinės medžiagos. Ant lieto akmens gaminių nesidaugina bakterijos, nelieka dėmių, nes neporinga medžiagos struktūra neįgeria skysčių. Be viso to, šių gaminių paviršius yra šiltas, sugeba įgauti aplinkos temperatūrą.

Lieto akmens „Dura Stone“ savybės:

  • Kietas ir ilgaamžis;
  • Lengvai atnaujinamas, taisomas;
  • Įbrėžimai pašalinami paprasčiausiu šveitimu;
  • Neturi sudūrimo žymių;
  • Neįgeria drėgmės;
  • Higieniškas;
  • Atsparus karščiui net iki 220 C;
  • Atsparus įvairiems chemikalams;
  • Atsparus ultravioletiniams spinduliams;
  • Lengvai montuojamas;
  • Puikiai dera su įvairiomis medžiagomis;
  • Didelės galimybės formuojant;
  • Didelis spalvinės gamos pasirinkimas.

Dirbtrinis kvarcas „Technistone“

„Technistone“ yra kieta, neporėta įvairiausių atspalvių medžiaga, tinkanti virtuvinių ir vonios stalviršių gamybai. Savo savybėmis dirbtinis kvarcas „Technistone“yra labai panašus į granitą. „Technistone“ sudėtyje yra apie 90% kvarco, malto granito, spalvoto kvarco, veidrodžio ir stiklo šukių, pigmentų, o likusius 10% sudaro rišančioji medžiaga – derva.
Natūralus granitas

Natūralus granitas – ilgaamžė ir patvari medžiaga virtuvinių stalviršių gamybai. Granitas yra atsparus ne tik skysčiams, kai kurioms rūgštims, įbrėžimams (tai ypač aktualu virtuvinių baldų stalviršiams), bet taip pat ir bakterijoms, smūginėms apkrovoms, karščiui, kitiems išoriniams dirgikliams. Visa tai leidžia natūralų granitą panaudoti pačiose įvairiausiose vietose ir situacijose, ypač kai norisi prabangos. Stalviršiai iš granito tarnaus ilgą laiką, o atspalvių gausa leis sukurti jaukų, Jūsų svajonių būstą atitinkantį interjerą.

Virtuvės stalviršiai iš lieto akmens DURA STONE, dirbtinio kvarco TECHNISTONE ar natūralaus granito



Visus aukščiausius kokybei keliamus reikalavimus atitinkanti įmonės UAB „BALTIJOS MARMURAS“ produkcija yra sertifikuota Lietuvoje, todėl galite būti tikri dėl kokybės.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio