Spausdinti šį puslapį

Vonia Rosa – erdvi dušo kabina ir patogi vonia nedidelėje erdvėje

RAVAK BALTIC, UAB

Vonia arba dušas? Tai nuolatinė problema nedidelio vonios kambario savininkams, kurie bergždžiai bando sutalpinti abu į mažą erdvę ir išvengti pasirinkimo. Ar ši situacija pažįstama ir jums? Jūs patys nuspręsite, kas jums patogiau. Bet kyla kita problema. Jūsų partnerio nuomonė visiškai kitokia. Esate pasiruošę už jokią kainą neatsisakyti savo vonios, pilnos karšto vandens, o jam didžiausią atsipalaidavimą teikia dušo vanduo, lėtai tekantis žemyn jo nugara. Atrodo, kad jums nepavyks susitarti, ir abu gaminiai tikrai netilps į vonios kambarį. Kas tada?

rosa-koncepsija-ravak1

Sprendimas yra gana paprastas, ir nė vienam iš jūsų nereikės atsisakyti savo pomėgių - tai vonia su vonios sienele. Galėsite mėgautis vonios teikiamais malonumais, o jūsų partneris atsigaivins duše, nesirūpindamas dėl pritaškytų vonios grindų.

Asimetrinė vonia Rosa tikrai nenuvils jūsų, ir jūs išvengsite kompromisų. Rosa nepriklauso naujų gaminių linijai - rinkoje ji jau daugiau nei dešimt metų, ir šis faktas kartu su begale patenkintų Rosa klientų įrodo jos privalumus. RAVAK akrilinių vonių gamybą pradėjo 1998 m. Po metų jie sukūrė vonią Rosa, kuri tapo geriausiai parduodama vonia Europoje ir laimėjo keletą prestižinių apdovanojimų tarptautininėse prekybos mugėse. Apie dvidešimt RAVAK konkurentų bandė kurti vonios Rosa kopijas, o tai tik patvirtina faktą, kad ši vonia tikrai atitinka klientų pageidavimus. Įdomu, kas daro ją tokią unikalią?

Dėl savo formos Rosa yra ideali net mažiausiam vonios kambariui ir savo talpumu nenusileidžia klasikinei stačiakampio formos voniai. Dėl stačių sienelių ir plokščio dugno viename jos šone sukuriama patogi erdvė maudytis. Kitame vonios šone patogiai atremsite nugarą ir maloniai atsiplaiduosite gulėdami vonioje. Didesnio maudymosi vonioje malonumo suteiks pagalvėlė, saugumo – rankenėlė.

Dėl patenkintų klientų lūkesčių ir pageidavimų vonia Rosa jau daugiau nei 10 metų užima užtikrintą poziciją RAVAK prekių asortimente ir priklauso geriausiai parduodamų produktų grupei.

Dėl šios priežasties RAVAK nusprendė pasiūlyti kai ką dar geresnio. Rezultatas - patobulinta Rosa vonia, dar labiau tenkinanti vartotojų poreikius – ir praktiška, ir graži. Nors jau pradžioje buvo aišku, kad bus sunku pralenkti vonios Rosa sėkmę, vis dėlto Austrijos studija Design&Storz ir čekų dizaineris Kryštof Nosál pabandė tą padaryti. Atnaujintos ir patobulintos vonios pavadintos Rosa II ir Rosa 95. Naujosios Rosa vonios įgavo dar vieną privalumą – dydžių įvairovę.

Rosa II gaminama 150,160 ir 170 cm dydžio, ir ji tiks didesniam vonios kambariui. Rosa 95 yra siauresnė, jos plotis tik – 95 cm. Ji pritaikyta mažam vonios kambariui, kurie paprastai yra senesnės statybos daugiabučiuose. Nuo 2014 metų parduodama ir nauja moderni vonios sienelė. Galima sakyti, kad vonios Rosa renesansas dėl ypatingo jos populiarumo vyksta nuolat.

Taigi jūs galite turėti vonią ir dušo kabiną viename. Bet paprastai to nepakanka. Ar jums reikia ir praustuvo? Galite išsirinkti bet kokį, bet
jūsų vonios kambaryje labiausiai tiktų to paties dizaino praustuvas kaip ir vonia. Ir tai dar ne viskas. Jei pageidaujate vienodo vonios kambario dizaino, mes turime jums ką pasiūlyti. Rinkitės įvairius koncepcijos Rosa elementus, kurie jums reikalingi: vonios sienelę, praustuvo ir vonios maišytuvą, praustuvo spintelę ir veidrodį su šviestuvais. Susikurkite pagal savo skonį vonios kambarį, kuriame visi jo elementai idealiai dera tarpusavyje.

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio