Spausdinti šį puslapį

Plastikiniai langai Passiv-line ULTRA - beveik triskart „šiltesni“ už standartus langai

Plastikiniai langai Passiv-line ULTRA - beveik triskart „šiltesni“ už standartus langai Plastikiniai langai Passiv-line ULTRA - beveik triskart „šiltesni“ už standartus langai

Adams LT, UAB

Plastikiniai langai Passiv-line ULTRA - beveik triskart „šiltesni“ už standartus sensacingų termoizoliacinių parametrų langai. Įmonės AdamS langas Passiv-line ULTRA gavo referenciniam langui šiluminio laidumo koeficientą Uw = 0,5 (W/m2K). Tai yra sensacingų termoizoliacinių parametrų produktas, kuris yra beveik triskart „šiltesnis“ už standartus, esančius rinkoje.

Passiv-Line Ultra - tai langai geriausiais ir patvirtintais techniniais, ypač termoizoliaciniais parametrais, kurie puikiai tinka energiją taupantiems ir pasyviems namams ir specialiai suprojektuoti reikliausiems klientams bei pritaikyti pačiam atšiauriausiam klimatui. Inovatyvaus požiūrio dėka langas Passiv-line ULTRA įgavo revoliucinį referencinio lango šilumos laidumo koeficentą Uw=0,5 (W/m2K). Šioje sistemoje buvo panaudotas techninis sprendimas, kuris remiasi net trijų kamerų stiklo paketo su Kriptono dujomis įklijavimu, kurio koeficentas yra Ug=0,3 (W/m2K). Tačiau profiliuose, vietoj sutvirtinimų yra naudojami termoplastiniai įdėklai, sutvirtinti stiklo pluoštu iš medžiagos Ultradur High Speed iš įmonės BASF bei kameros pripildytos poliuretano putomis. Tai yra idealus sprendimas energiją taupantiems bei pasyviems namams.
Šio produkto naudojimo privalumai: 60% geresnė šiluminė izoliacija palyginus su tradiciniais sprendimais, energijos taupumas, o tai reiškia žymiai mažesnes išladas šildymui. Puikus energetinis efektyvumas ir tobula langų konstrukcija lemia tai, jog šalies rinkoje šie langai tapo revoliuciniai.

„Šiltesnių langų dar neteko sutikti. Niekas iki šiol nebuvo pasiekęs tokių rezultatų” – pabrėžia p. Adomas, AdamS Įmonės įgaliotas atstovas.

Langai Passiv-Line Ultra buvo suprojektuoti ir sukurti AdamS Įmonės tam, kad galėtų patenkinti reikliausių klientų lūkesčius, visų pirma atsižvelgiant į energijos taupymo poreikius.

Atsižvelgiant į Europos rinkoje augantį funkcionalių, šiuolaikiškių, o visų pirma energiją taupančių produktų poreikį, revoliuciniai langai Passiv-Line Ultra šioje srityje neturi sau lygių. „Klientai įvertina jų neabejotiną funkcionalumą bei aukštus techninius parametrus, ypatingai susijusius su energijos taupymu” – aiškina p. Adomas.     

Langai Pasiv-Line Ultra išsiskiria ypatinga estetiška išvaizda. Neįprastas klasikinis dizainas suteikia ryškią ir tobulą formą. Tai yra linija asmenims, vertinantiems paprastumą ir eleganciją.

Kiti lango elementai, t.y. stiklas, apkaustai, tarpinės ir pan. mūsų įmonei yra taip pat labai svarbūs. O gamybos proceso, pakavimo, sandeliavimo, transportavimo ir montavimo kontrolė užtikrina langų Passiv-Line Ultra techninių ir estetinių parametrų išsaugojimą.

Produkto Passiv-Line Ultra privalumai:

didesnis langų stabilumas stiklo standinančios sąveikos dėka;
60% geresnė šiluminė izoliacija (palyginus su tradiciniais langais);
geresnė apsauga nuo įsilaužimų – stiklo iš sąvaros išstumimo galimybės stoka periferinės angos su klijais dėka;
įklijuotas stiklas yra elastiškai įdėtas, kas padidina jo atsparumą mechaniniams pažeidimams;
geresnė akustinė izoliacija įklijuoto stiklo ir trijų komplektų tarpinių dėka;
energijos taupymas – žymiai mažesnės išlaidos šildymui;
šio tipo langai pagaminti pagal ES reikalavimus, siekant sumažinti šiltnamio efektą sukeliančių dujų emisiją (šis langas betarpiškai prisideda prie šiluminės energijos sumažinimo).

langai-passiv-line-ultra-silciausi-langai1


AdamS Įmonė savo veiklą pradėjo 1993 m., tad turi jau didesnę nei 20-metę gamybos patirtį. Per metus Įmonė pagamina daugiau negu 125 000 langų, durų, fasadų bei vitrinų. Dėl to, jog visuomenė vis labiau pradeda suvokti šiltnamio efekto mūsų aplinkai grėsmę, energiją taupančių langų paklausa dinamiškai auga. Todėl AdamS Įmonė ypatingai propaguoja šiuolaikiškų ir energiją taupančių langų gamybą. Produktų Passiv-Line linija pasižymi aukštu energetiniu efektyvumu, patvirtintu tyrimais ir tobula konstrukcija, kas AdamS Įmonei savo gamybos srityje leidžia būti kokybės ir šiuolaikiškumo lydere.   

Europos standartai reikalauja iš kiekvienos pagamintų langų partijos patikrinti nustatytą langų kiekį, tačiau AdamS Įmonė sudarytos Gamyklos Kokybės Kontrolės dėka, kontroliuoja 100% savo  pagamintos produkcijos ir tokiu būdu į rinką neišleidžia produktų su defektais ir trūkumais.

Kylant energijos kainoms šalies ir pasaulio rinkoje AdamS Įmonė su džiaugsmu įveda šį savo produktą į rinką tam, kad jis apribotų energijos nuostolius ir tuo pačiu atitiktų visus kokybės standartus. Kiekvienas AdamS Įmonės pagamintas langas sieka užtikrinti įviarius poreikius visoje Europos rinkoje. „Savo gamybą parduodame keliolikai Europos šalių, todėl ypatingą dėmesį skiriame mūsų produktų išvaizdai, kuri turi tokią pat svarbą kaip ir funkcionalumas, kuriant optimalius sprendimus reikliems klientams” – aiškina p. Adomas.  

Apie aukštą gaminamos produkcijos kokybę liudija daugybė apdovanojimų, pripažintų įmonei ir jos gaminiams: Aukso Medalis MTP 2013 už Passiv-line Ultra produktą, Šiuolaikiška Statybinių Dailidžių Gamyba VIP 2012 šiuolaikiško PVC lango kategorijoje už produktą Passiv-line Ultra, Šiuolaikiška Statybinių Dailidžių Gamyba VIP 2012 šiuolaikiško PVC lango autorinio projekto kategorijoje už Passiv-line Plius, o taip pat AdamS Įmonė gavo Regioninio Inovacijos Lyderio ir Plėtros titulą už Passiv-line Plius.

AdamS Įmonė vis plečiasi ir didina savo gamybinį potencialą per gamybos priemonių tobulinimą bei savo darbuotojų kvalifikacijų kėlimą.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio