Spausdinti šį puslapį

Medienos apdaila. Naujovė vidaus medienos apdailai - REMMERS BALTICA

Medienos apdaila. Naujovė vidaus medienos apdailai Medienos apdaila. Naujovė vidaus medienos apdailai

REMMERS BALTICA, UAB

Medienos apdaila. Naujovė vidaus medienos apdailai. Natūralus grožis ir jaukumas – tai medienos savybės, dėl kurių ji iki šiol yra populiariausia apdailos priemonė. Tiek išorėje, tiek namų viduje jai reikalinga atitinkama priežiūra. Wohnraum-Lasur emulsija pagaminta vandens, aliejaus ir vaško pagrindu. Nekenksminga aplinkai.

Medienai suteikiama ilgalaikė apsauga nuo drėgmės. Emulsija atspari vandeniui, tačiau pralaidi oro garams, tad reguliuojama medienos drėgmė. Padengtas sluoksnis išlieka elastingas ir netrūkinėja. Paviršius lengvai valomas.

Savybės:

• Emulsija itin atspari vandeniui (tinka voniai, virtuvei)

• Atspari buitinėms priežiūros priemonėms

• Vandens ir natūralių žaliavų pagrindu (linų sėmenų aliejus, natūralios dervos, bičių vaškas)

• Švelnus kvapas

• Patikrinta pagal DIN EN 71-3 (galima dažyti vaikų žaislus)

• Wohnraum Lasur natūralių žaliavų emulsija gali būti tepama ant grindų kaip spalvotas gruntas (praskiesti su 25 % vandens). Sekantis sluoksnis turėtų būti dengiamas su Remmers HWS-112, Hartwachs Öl vašku arba Treppen-&Parkettlack laku.

remmersnaujiena

Apie mus:

Remmers Baustofftechnik GmbH (Vokietija) gyvuoja jau beveik 60 metų

Remmers Baustofftechnik GmbH - įmonių, užsiimančių profesionalia statinių ir kultūrinių paminklų apsauga, - lyderė Europoje, vienijanti 1000 darbuotojų, kurie atlieka tyrimus, gamina ir realizuoja daugiau nei 400 produktų statinių restauravimui, modernizavimui ir sanavimui, naujų statinių sandarinimui bei statinių, grindų ir medienos apsaugai.

1999 m. Vilniuje įkurta Remmers atstovybė - UAB "Remmers Baltica". Mūsų veiklos sėkmė - orientavimasis į klientą. Esame įvairių statybos pramonės specialistų (amatininkų, prekybininkų, architektų, projektuotojų ir kt.) partneriai ir siūlome įvairių paslaugų kompleksą: mūsų paslaugos nesibaigia produkto pardavimu, tačiau tęsiasi tol, kol įsitikiname kliento sėkme.

Mes siūlome ne tik modernius produktus profesionalams, tačiau ir individualias paslaugas pagal kiekvieno kliento poreikius.

KAS MES ESAM – IR KOKS MŪSŲ TIKSLAS

Norint sėkmingai konkuruoti ir pirmauti rinkoje, reikia tiesiog būti geriausiais savo srityje.

Būtent tokie yra mūsų keliami reikalavimai visoms produktų sistemoms:

Statinių sandarinimas / mūrų sanavimas

Fasadų apsauga / renovacija

Architektūrinių paminklų priežiūra

Plytelių klojimo sistemos

Grindų dangos sistemos

Medienos dažai ir glazūros

Medienos lakai ir beicai

Pramoninė medienos danga

Medienos apsauga

GERA KOKYBĖ + PUIKUS APTARNAVIMAS = DAUGIAU KLIENTŲ

Geram produktui, geras aptarnavimas – būtinybė. Savo klientams – amatininkams, prekybininkams, pramonininkams, architektams ir projektuotojams, architektūrinių paminklų prižiūrėtojams ir statybinių darbų vykdytojams siūlome aukštos kokybės aptarnavimą: pasiūlome individualius sprendimus iškilusioms problemoms. Savo naujomis idėjomis prisidedame prie rinkos formavimo ir taip siekiame mūsų klientų pasisekimo. Mes tikime tuom ką darome. Visų tipų statinių apsauga prieš drėgmę ir kitus pažeidimus labai atsakinga ir svarbi užduotis. Taigi mūsų klientai turi mumis pasitikėti.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio