Spausdinti šį puslapį

Skardos lankstiniai - būtini stogo elementai

Skardos lankstiniai - būtini stogo elementai Skardos lankstiniai - būtini stogo elementai

NORD PROFIL, UAB Stogo dangų prekyba

www.stogodanguprekyba.lt

Skardos lankstiniai - būtini stogo elementai. Kaip teigia UAB "Nord Profil" - skardos lankstiniai yra būtinos statybinės detalės, norint užtikrinti sandarų, patikimą ir ilgalaikį sumontuoto pastato stogą. Stogo lankstiniai gali daryti labai didelę įtaką pakankamai stogo dangos ventiliacijai. Todėl tokie skardos gaminiai kaip stogo kraigas turi būti išlankstyti tiksliai, atitikti esamus stogo išmatavimus. Gerai parengtas ir pritaikytas skardos kraigas apsaugo tarpą tarp stogo dangų nuo drėgmės, be to, užtikrina reikiamą stogo dangos ventiliaciją.

Dar neseniai Lietuvoje imti naudoti estetiški skardos lankstiniai, atliekantys savo praktines funkcijas ir didinantys pastato estetinę vertę – tai pusapvalis skardinis kraigas.

Skardos lankstiniai, skirti vandens nuvedimo sistemai, yra itin svarbūs, siekiant išlaikyti tinkamą apsisaugojimą nuo drėgmės. Skardos laštakiai naudojami drėgmės nuvedimui į lataką nuo stogo dangos. Šie lankstiniai nuo lietaus ir sniego apsaugo tarpą tarp difuzinės plėvelės ir stogo dangos.

Svarbios yra įlajos. Jos prie stogų konstrukcijų yra tvirtinamos cinkuotais sraigtais po stogo danga. Įlajos gali būti tvirtinamos su specialiais klameriais kas 500 mm.

Vėjalentės, saugančios paviršius nuo oro ir drėgmės, turi būti tvirtinamos tada, kai montuojamas stogas iš banguotos dangos.

skardos-lankstiniai

UAB "Nord Profil" pagal užsakymus greitai ir kokybiškai gamina įvairius skardos lankstinius: kraigus, laštakius, vėjalentes, įlajas, vidinius kampus. Juos gaminame iš skirtingų spalvų kokybiškų skardų. Lankstome įvairias reikiamas detales ir standartinius stogo elementus.

Lankstome pusapvalius skardinius kraigus, atsižvelgdami į kliento poreikius, pateiktus išmatavimus, arba pritaikomi standartiniai lankstiniai.

UAB "Nord Profil" dirba visoje Lietuvoje, tad skardos lankstymo užsakymus  galite pateikti mūsų prekybos vietose ar atstovybėse Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose, Marijampolėje, Alytuje, Utenoje, Telšiuose.

UAB "Nord Profil" - Svarbu turėti gerą stogą !

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio