Spausdinti šį puslapį

Epoksidinė grindų danga – įvairiaspalvis ir patvarus sprendimas grindims

Epoksidinė grindų danga – įvairiaspalvis ir patvarus sprendimas grindims Epoksidinė grindų danga – įvairiaspalvis ir patvarus sprendimas grindims

Grindų danga – neatsiejama patalpų interjero dalis. Ji turi būti ilgaamžė, patvari bei estetiška. Jei ieškote originalaus ir itin atsparaus grindų dangos sprendimo komercinėse, visuomeninėse ar gamybinėse patalpose, „Spalvų sala“ ekspertai rekomenduoja rinktis epoksidinę grindų dangą. Dėl puikių savybių, epoksidines grindis klientai mielai renkasi ne tik kurdami viešųjų patalpų interjerą, tačiau ir atnaujindami namų garažus ar kitas patalpas gyvenamuosiuose namuose.

Epoksidinė grindų danga – patikimos ir ilgaamžės grindys

Epoksidinė grindų danga itin vertinama dėl savo ilgaamžiškumo ir patvarumo. Tinkamai ją paruošus, danga gali tarnauti net kelis dešimtmečius be įtrūkimų ar lupimosi. Epoksidinė danga yra liejama ant betono, tad jį dar labiau sutvirtina. Ši danga gali būti lengvai pasklaidoma ant cemento be skiedinio ar klijų.

Epoksidinės grindys yra labai atsparios beveik viskam – alyvai, benzinui, balikliui, transmisijos skysčiui, valymo priemonėms ir kt. Tai yra viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl šio tipo dangos dažnai naudojamos pramoninėse patalpose ar namų garažuose. Be cheminių medžiagų, epoksidinė grindų danga taip pat yra atspari karščiui ir vandeniui. Dar vienas privalumas, kad šios grindys pasižymi atsparumu bakterijoms ir mikrobams, tad jas labai lengva dezinfekuoti. Būtent todėl epoksidinę dangą galima neretai pamatyti ir įvairiose gydymo įstaigose ar grožio studijose.

Epoksidinė grindų danga

Epoksidinė grindų danga – įvairiaspalvės, originalios grindys

Epoksidinės grindys – originalus ir šiuolaikiškas sprendimas. Deja, tokio tipo danga Lietuvos rinkoje retai yra tonuojama ir dažniausiai parduodama tik pilko atspalvio. Tačiau fizinėse „Spalvų sala“ statybinių ir apdailos prekių parduotuvėse yra galimybė gauti norimą epoksidinės dangos atspalvį – tam skirtos specialios pramoninės tonavimo mašinos.

Epoksidinė grindų danga – lengvai prižiūrimos grindys

Dėl lengvos priežiūros epoksidinė grindų danga idealiai tinka patalpoms, kuriose yra vaikštoma su lauko avalyne ar būna dideli žmonių srautai. Žinoma, kaip ir bet kur, privaloma reguliariai prižiūrėti tvarką. O ant epoksidinės grindų dangos netyčia patekus koncentruotiems dažikliams, tereikia kuo greičiau išvalyti dėmes, tuomet neliks ilgalaikių pasekmių. Be to, priešingai nei, pavyzdžiui, parketui, tokioms grindims valyti tinka dauguma įprastų grindų valiklių.

Taigi, pasirinkę epoksidinę grindų dangą, turėsite gražias ir patvarias grindis, nereikalaujančias ypatingos priežiūros ir tarnausiančias jums ilgus metus.

Epoksidinė grindų danga

Epoksidinė danga grindims Rilak EPOGRID-500 – tai dviejų komponentų epoksidinis mišinys betoninėms grindims, parduodamas „Spalvų sala“ parduotuvėse. Ši epoksidinė danga idealiai tinka visuomeninių, gamybinių ir sandėlių patalpų, o taip pat privačių garažų grindų betoniniams paviršiams. Epoksidinis mišinys apsaugo betoninį paviršių nuo mechaninių ir cheminių poveikių, neleidžia susidaryti dulkėms dėl betono abrazyvinio dėvėjimosi, o taip pat suteikia paviršiui reikiamą dekoratyvinę išvaizdą.

Danga pasižymi itin dideliu atsparumu abrazyviniam dėvėjimuisi, periodiškam skystų degalų ir tepalų, druskų, tirpiklių poveikiui, permainingam trumpalaikiui šarmų ir silpnų rūgščių tirpalų bei kitų agresyvių terpių poveikiui. Prie dangos silpnai limpa teršalai, todėl labai paprasta juos nuvalyti nuo grindų ir užtikrinti reikiamą higienos lygį patalpoje.

„Spalvų sala“ asortimente rasite ir kitų statyboms bei remontui reikalingų medžiagų. Įmonė prekiauja dažais, lakais, gruntais įvairiems paviršiams dengti, skiedikliais, tirpikliais, klijais, glaistais, medienos apsaugos priemonėmis, sandarinimo bei šiltinimo medžiagomis, įvairiais grindų, mūro, tinko mišiniais, tvirtinimo elementais. Užsakovo pageidavimu tonuojami  dažai ir tinkai.

.
  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio