Spausdinti šį puslapį

Natūralaus akmens fasadai – estetiškas ir ilgaamžis eksterjero sprendimas

Natūralaus akmens fasadai – estetiškas ir ilgaamžis eksterjero sprendimas Natūralaus akmens fasadai – estetiškas ir ilgaamžis eksterjero sprendimas

Šiuo metu rinkoje yra labai didelis fasado apdailos medžiagų pasirinkimas. Dažnai svarstome, kas galėtų atitikti visus mūsų keliamus lūkesčius, ieškome kainos ir kokybės santykio. Vienas populiariausių pasirinkimų būna tinkas. Tačiau tinkuoti fasadai greičiau praranda savo išvaizdą, reikalauja daugiau priežiūros bei atnaujinimo. Sutaupome, tačiau ilgainiui rūpesčiai, susiję su fasado grožiu, pradeda varginti.

Investicija į natūralaus akmens fasado apdailą visada atsipirks. Natūralus akmuo fasadams naudojamas daugybę metų, jis ilgaamžis, praktiškas ir niekada neišeinantis iš mados. Akmens spalvos ir raštai visada unikalūs, bėgant metams, akmeniu apdailinti fasadai nepraranda savo grožio, dažnu atveju tampa dar unikalesnis. Natūralus akmuo yra atsparus aplinkos poveikiui: vandens įgeriamumas itin mažas, puikiai atlaiko temperatūrų pokyčius, nedegus ir pan.

Kadangi akmens rūšių ir apdirbimų yra labai daug, galima rasti sprendimą įvairių stilių namams. Natūraliu akmeniu galima apdailinti ne tik visą namo fasadą, bet jį pasirinkti kaip nedidelį, tačiau išskirtinį akcentą. Akmuo puikiai dera tiek su medžiu, tiek su tinku, tiek su stiklu dėl to lengvai įsilieja į bendrą namo apdailą. Namai, apdailinti natūraliu akmeniu, harmoningai dera su namą supančia gamta.

Natūralaus akmens fasadai

Natūralaus akmens fasadai

Natūralaus akmens fasadai

Vienos populiariausių akmens rūšių, naudojamų fasadų apdailai Lietuvoje, tai – skalūnas, kvarcitas bei kalkakmenis, tačiau klientai vis dažniau ieško išskirtinumo ir renkasi pvz. bazaltą (lavos plyteles). Siekiant sukurti kuo unikalesnį vaizdą, derinamos skirtingų matmenų bei storių natūralaus akmens plytelės, taip pat skirtingos akmens rūšys ar jų apdirbimas.

Natūralaus akmens fasadai

Natūralaus akmens fasadai

„STOUN“ komanda daugiau nei 15 metų dirba su natūralaus akmens gaminiais ir, remdamasi šia patirtimi padeda klientams surasti jų norus atitinkančius sprendimus. „Dažnai girdime, kad galbūt akmuo kuria šaltumo įspūdį, tačiau akmuo turi savybę prisitaikyti prie aplinkos. Visada kviečiame klientus užsukti į mūsų apdailos medžiagų saloną „STOUN“ ir gyvai apžiūrėti ekspoziciją!

Straipsnyje naudojamos nuotraukos yra UAB „Mosas“ nuosavybė ir negali būti platinamos be sutikimo.

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio