Spausdinti šį puslapį

Baseinų chemija ir vandens priežiūros priemonės baseinuchemija.com – įsigykite greitai, saugiai ir patogiai

Baseinų chemija ir vandens priežiūros priemonės baseinuchemija.com – įsigykite greitai, saugiai ir patogiai Baseinų chemija ir vandens priežiūros priemonės baseinuchemija.com – įsigykite greitai, saugiai ir patogiai

„OCEDIS“ baseinų priežiūros produktai yra pagaminti Prancūzijoje. Visos vandens priežiūros priemonės yra labai veiksmingos ir saugios, savo sudėtyje neturinčios jokių pigių kinietiškų priemaišų ir žaliavų. Taigi, kokios baseinų priežiūros priemonės padės reguliariai palaikyti švarų, tyrą ir skaidrų baseino vandenį?

Ypatingas dėmesys turi būti skiriamas vandens filtravimo, tinkamai veikiančios įrangos ir naudojamų priemonių svarbai. Būtina naudoti patikimas priemones, kurios užkirstų dumblių, metalų formuojamų apnašų, bakterijų ir pirmuonių parazitų sukeliamas problemas, kurios tiesiogiai įtakoja baseino vandens kokybę ir yra atsakingos už galimą ligų proveržį vandenyje.

Nesvarbu, kada pradedamas naudoti naujas baseinas ar Spa, ar pradedamas naudoti po planuoto vandens pakeitimo, ar po ilgo nenaudojimo, iš esmės vandens priežiūros procesas išlieka tas pats. Labai svarbu yra prisiminti, jog visuomet nuo pat pradžių reikia palaikyti vandens švarą ir higieną.

Rekomenduojami produktai kiekvienam baseinui

Baseino vandens dezinfekcija ir oksidacija:

Plačiau apie produktus:

Di-chloras – aukštos kokybės greitai tirpstančios granulės su dideliu aktyvaus chloro kiekiu, papildomai ir greitai vandens dezinfekcijai, „šokui“, oksidavimui, organinių teršalų išvalymui ir kvapų pašalinimui

 

Chloras greito tirpimo

Di-chloras yra stabilus dėl cianuro rūgšties, tačiau šios priemonės PH yra labiau neutralus dėl natrio pagrindo. Di-chloras yra granulių pavidalo junginys, kuris yra paskleidžiamas baseino vandens paviršiuje. Ši priemonė yra plačiai rekomenduojama naudoti viniliniuose ir dirbtinio pluošto baseinuose dėl savo greitai ištirpstančios savybės. Be to, jis gali pakelti cianuro rūgšties lygį iki priimtino lygio.

Greito tirpimo chloro (Di-chloro) granulės naudojamos 1-mą kartą prileidus baseiną ir kas 2–3 sav. greitai vandens dezinfekcijai, „šokui“ ir oksidavimui.

Daugiafunkcinis lėto tirpimo chloras „FORCE 5 in 1“ – chloro pagrindo produktas viskas viename (All in one)

 

Daugiafunkcinis chloras Force

Daugiafunkcinis chloras „FORCE 5 in 1“ atlieka 5-is reguliarius dezinfekavimo veiksmus: sudėtyje esantis chloras dezinfekuoja vandenį, algicidas naikina dumblius ir neleidžia jiems vėl atsirasti, ph stabilizatorius stabilizuota vandens pH, flokuliantas – efektyviai skaidrina vandenį ir pagerina baseino filtravimą.

Chloro pagrindo produktas „FORCE 5 in 1“ sufasuotas 250 g. tabletėmis, kurios dedamos į skimerio krepšelį ir lėtai tirpdamos atlieka baseino vandens dezinfekciją.

Efektyvus ir greitas dumblių naikinimas ir prevencija – Algicidas „QT15“

Algicidas dumblių naikinimui

Algicidas – priemonė apsaugoti vandenį nuo visų rūšių dumblių formavimosi ir juos sunaikinti. Dumbliai – mikroorganizmai, išskiriantys nepageidaujamas organines medžiagas, kurios yra ideali terpė bakterijoms ir grybeliams.

Algicidas šalina visus populiariausius baseinų dumblius ir efektyviai kovoja prieš ilgai išliekančias dumblių nuosėdas, kurių pašalinimas padeda išvengti vėlesnių dumblių augimo proveržių. Algicidas yra suderinamas su visomis filtravimo sistemomis. Jo efektyvumui neįtakoja PH lygis. Algicidas yra dozuojamas kartą per savaitę, kartu su kitomis baseinų priežiūros priemonėmis.

Greito veikimo baseino vandens skaidrinimas, flokuliavimas, nešvarumų šalinimas – skystas flokuliantas

Flokuliantas vandens skaidrinimui

Flokuliantas yra naudojamas norint pašalinti vandens drumstumą ir atstatyti skaidrumą. Drumzlumo priežastis yra smulkios purvo dalelės, kurios paverčia vandenį neaiškios spalvos, bei gali slėpti įvairias bakterijas ir virusus. Flokuliantas (aliuminio sulfatas) sukuria labai mažas flokules, kurios nusėda ant baseino dugno, kur medžiagos yra išsiurbiamos. Poli-aliuminio chloridai yra skysta aliuminio kristalų forma – skystas flokuliantas, kuris yra naudojamas baseinų vandens valymui.

Pastoviam vandens skaidrumui palaikyti yra būtina tinkama filtravimo sistema ir flokulianto naudojimas, kuris ženkliai padidina dezinfekavimo efektą, pagerina vandens kokybę ir atstato vandens skaidrumą, nes pašalina smulkiausias nešvarumų daleles, dėl kurių vanduo atrodo drumstas ir pilkas.

Vandens PH kontrolė ir balansavimas – „PH minus“ arba „PH plus“ produktai

ph minus granulės

Aukštos kokybės greito veikimo priemonė „pH minus“ yra rekomenduojama baseino vandens balansavimui, pH ir bendro šarmingumo lygių žeminimui ir koregavimui. Priemonė mažina baseino vandens pH, neformuoja chloro jonų.

Testeris ph ir chloro lygio nustatymui

Optimali vandens kokybė yra išlaikoma kontroliuojant pH lygį (idealus pH lygis – nuo 7,0 iki 7,4). Norint gauti geriausius rezultatus, pH lygis turi būti tikrinamas mažiausiai kartą per savaitę. Tinkamas pH balansas užtikrina tinkamą baseino priežiūros medžiagų veikimą ir gerą besimaudančiųjų baseine savijautą. Nuolat palaikant tinkamą pH lygį nereikia didelio dezinfekavimo priemonių kiekio (esant nesubalansuotam PH lygiui, priemonių veiksmingumas sumažėja).

Vandens dezinfekavimas aktyviuoju deguonimi – tai švelni alternatyva chlorui

Bechloriai produktai efektyviai veikia kaip vandens dezinfekcijos ir dumblių prevencijos priemonės – dezinfekuoja, skaidrina vandenį, nedirgina odos bei plaukų.

Bechloriai produktai gali būti naudojami tiek vandens paruošimui ir oksidavimui, tiek reguliariai dezinfekcijai palaikyti. Kaip ir naudojant chloro pagrindo produktus, rekomenduojama palaikyti tinkamą PH lygį, jei yra poreikis, papildomai naudoti flokuliantą ir algicidą.

Skystas aktyvus deguonis

Aktyvus daugiafunkcinis su algicidu „OvyTri“ viskas viename (All in one) – baseino vandens reguliariai dezinfekcijai, „šokui“, oksidacijai, dumblių naikinimui ir skaidrinimui

„OvyTri“ tai – aukštos kokybės daugiafunkcinis skystas aktyvus deguonis su algicidu, skirtas nuolatinei baseino ar Spa baseino vandens dezinfekcijai, dumblių prevencijai ir oksidavimui, „šokui“.

„OvyTri“ – 100 % natūralus ir ekologiškas produktas, pilnai eliminuojantis chlorą ir jo poreikį. Priemonė efektyviai dezinfekuoja vandenį, sunaikina visus mikrobus, bakterijas ir virusus, šalina grybelį ir panaikina pelėsį. Produktas puikiai tinka vandens oksidacijai ir „šokui“. Aktyvus deguonis „OvyTri“ savyje turi flokuliacinių savybių, todėl vanduo visuomet bus išlaikomas švarus, skaidrus ir tyras. Dėl sudėtyje esančio algicido, „OvyTri“ naikina dumblius ir neleidžia jiems pakartotinai atsirasti, atstato drumstą ar žalią vandenį į normalią būseną.

„OvytTri“ yra ekologiškas produktas be chloro, nepavojingas žmonėms ir supančiai aplinkai. Tai Europoje autorizuota ir pripažinta dezinfekcijos priemonė, plačiai naudojama kaip pagrindinis dezinfekantas komerciniuose baseinuose ir Spa.

Visus produktus greitai ir patogiai galite įsigyti mūsų el. parduotuvėje: https://www.baseinuchemija.com/baseinu-chemija-ocedis

taip pat paskambinę tel. 8 639 33 900 arba el.p. [email protected]

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio