Spausdinti šį puslapį

Specialioji statybinė technika DOOSAN – korėjietiškos statybinės technikos lyderiai Lietuvoje

Specialioji statybinė technika DOOSAN – korėjietiškos statybinės technikos lyderiai Lietuvoje Specialioji statybinė technika DOOSAN – korėjietiškos statybinės technikos lyderiai Lietuvoje

INTRAC Lietuva, UAB

www.intrac.lt

Bendrovė „INTRAC Lietuva“, tiekia sunkiąją vikšrinę ir ratinę savaeigę techniką, skirtą miško ruošai, statybai, kasybai, krovai, kelių tiesimui ir žemės ūkiui.  Įmonė džiaugiasi, kad Lietuvos rinkai gali pasiūlyti lyderiaujančios savo srityje Pietų Korėjos korporacijos „Doosan“ produkciją. Ši tarptautinė bendrovė daugiau nei šimtmetį kuria, gamina ir parduoda nedidelę, bet itin galingą specializuotą statybinę techniką.

„Doosan“ pasaulio lyderių dešimtuke

Įkurta 1896 m. kaip paprasta technikos parduotuvė, nuo 2000 m. būdama koncerno „Daewoo Heavy Industries Co., LTD“ dalimi bendrovė įgavo didelę laisvę ir, 2007 m. apjungusi visą savo gaminamą techniką po „Doosan“ prekiniu ženklu, dar po dviejų metų prijungė žinomą Amerikos kompaktinės statybinės technikos gamintoją „Bobcat“. Tuomet bendrovė tapo holdingu ir pradėjo sėkmingai konkuruoti su tokiais pasaulyje gerai žinomais gigantais kaip „Caterpillar“ ir „Komatsu“.

Specialioji statybinė technika DOOSAN

„Doosan Equipment“ statybinę techniką gamina didžiulės gamyklos Pietų Korėjoje ir Belgijoje. Jų produkcija laikoma viena iš geriausiai pritaikytų eksploatacijai gana specifinėmis mūsų klimato sąlygomis. Bendrovė „INTRAC Lietuva“ – oficialus šio prekinio ženklo atstovas Lietuvoje, ne tik parduoda „Doosan“ statybinę techniką, bet ir teika jai garantinę bei pogarantinę priežiūrą bei tiekia atsarginės dalis

Specialioji statybinė technika DOOSAN

Vikšriniai ekskavatoriai – dėmesio centre

Šių metų kovo mėn., „Doosan“ statybinės technikos Lietuvos rinkai pristatyme, „INTRAC Lietuva“ bendrovės atstovai pasakojo, kad ypatingą dėmesį įmonė skiria vikšriniams ekskavatoriams, komplektuojamiems kartu su korporacijos užpatentuotais varikliais su mechanine įpurškimo valdymo sistema, kas garantuoja ypatingą eksploatavimo patikimumą ir minimalias sąnaudas techninei priežiūrai. Tokie vikšrinių ekskavatorių varikliai visiškai atitinka EPA Tier-4 и Euro-4 standartus.

DOOSAN specialioji statybinė technika

Visuose modeliuose įdiegta elektroninės kontrolės sistema E-POS, skirta stebėti ir valdyti technikos funkcionavimą. Tai savotiškas „Doosan“ ekskavatoriaus smegenų centras, parūpinantis nenutrūkstamą apsikeitimą duomenimis tarp hidraulikos ir variklio skyriaus, paprastą operacijų valdymą, o taip pat galimybę pasirinkti funkcionavimo režimą, automatinį varikio apsukų sumažinimą siekiant maksimalios degalų ekonomijos, tepalų keitimo ir techninės priežiūros terminų sekimą bei dar daug kitų funkcijų, naudingų operatoriui ir padedančių padaryti darbą ekskavatoriumi kuo efektyvesniu.

„Unikalūs „Doosan Equipment“ inžinierių sprendimai, įkūnyti šių ekskavatorių konstrukcijoje, ir daugybė kitų vikšrinių ekskavatorių privalumų, suteiks jiems populiarumo Lietuvos rinkoje. „Doosan“ ekskavatoriai labai sėkmingai eksploatuojami daugelio pasaulio šalių statybvietėse, atlaiko net ekstremalias klimato sąlygas ir, kas aktualu siekiantiems kuo efektyviau paskirstyti eksploatacijos sąnaudas, nėra ypatingai priklausomi nuo naudojamo kuro kokybės.“ – teigia „INTRAC Lietuva“ specialistai.

DOOSAN specialioji statybinė technika

Apžiūrėti, išmėginti ir išmokti

„Lietuvoje siūlomos statybinės produkcijos asortimente dar yra šiokių tokių spragų, – savo nuomone pasidalina Carlas Leijonhielmas, koncerno „INTRAC“ generalinis direktorius, – ir itin kokybiški „Doosan“ produktai atliks didžiulį vaidmenį jas užpildant.“

Bendrovės „INTRAC Lietuva“ Kauno padalinyje įvykusiame renginyje pristatyti naujausi „Doosan“ produkcijos modeliai: ratinis ekskavatorius DX 170, vikšrinis ekskavatorius DX 225 ir frontalinis krautuvas DL 420. Technika buvo demonstruojama atviroje aikštelėje visiškai pasiruošusi darbui, kad pageidaujantys lankytojai galėtų ją ne tik apžiūrėti, bet ir čia pat išmėginti. Iš lankytojų skaičiaus buvo akivaizdžiai matyti, kad „Doosan“ prekės ženklas Lietuvoje yra žinomas ir jo statybinė bei žemės ūkio technika lietuvių buvo labai laukiama.

DOOSAN specialioji statybinė technika

„INTRAC Lietuva“ kviečia šios specializuotos statybinės ir krovos technikos operatorius į organizuojamus teorinius ir praktinus mokymus. Priklausomai nuo mašinos techninių savybių ir operatoriaus darbo patirties, paruošiama individuali mokymų programa. Bendrovės darbuotojai nuolat lankosi specializuotos statybinės technikos gamintojų gamyklose ir grįžta iš jų nešini naujausiomis žiniomis, kurias su malonumu perduoda visiems, trokštantiems įsigyti statybinės technikos bei išmokti efektyviai ir rezultatyviai ja naudotis.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio