Spausdinti šį puslapį

Akmens gaminiai ieškantiems funkcionalumo ir išskirtinumo

Akmens gaminiai ieškantiems funkcionalumo ir išskirtinumo Akmens gaminiai ieškantiems funkcionalumo ir išskirtinumo

SIBRUSTA, UAB

sibrusta.eu

Akmens apdirbimo centras UAB „SIBRUSTA“ nuo 2011 metų parduoda akmens gaminius ir teikia akmens apdirbimo paslaugas. Akmens tiekimo, prekybos, gamybos bei montavimo įmonė prekiauja natūralaus akmens – granito plokštėmis bei blokais iš kurių gamina įvairiausius akmens gaminius, skirtus sienų ir grindų apdailai, fasadams, grindiniams ir t.t. Bendrovės meistrai įgyvendina įvairiausius interjero ir eksterjero projektus iš akmens.

UAB „SIBRUSTA“ nuolatos pildo savo turimą granito plokščių bei blokų asortimentą, didžioji dalis produkcijos yra vietoje, įmonės sandėlyje. Bendrovė modernios ir profesionalios akmens apdirbimo įrangos pagalba iš natūralaus akmens plokščių gamina išskirtinius ir funkcionalius stalviršius, laiptų pakopas, židinių apdailas, palanges ir kitus gaminius.

Virtuvės stalviršis – vienas pagrindinių interjero akcentų, kuris privalo būti ne tik gražus, bet ir kokybiškas, tarnauti ne vienerius metus. Būtent tokius pagal klientų individualius užsakymus ir kuria įmonės meistrai. „SIBRUSTA“ gamina ir montuoja nestandartines įvairių matmenų laiptų pakopas iš natūralaus granito plokščių, taip pat virtuvės sieneles, židinių, sienų bei fasadų apdailą, vidaus bei lauko palanges bei visus kitus būtinus interjero ir eksterjero elementus.

Natūralaus akmes stalviršis

Gamybos procese įmonė taiko aukščiausios kokybės medžiagas, naujausias ir moderniausias  technologijas. Galimi įvairūs gamybos darbai – pjūviai, tiesūs, lenkti, kvadratiniai ar apvalūs skylių išpjovimai, briaunos frezavimas įvairiais profiliais, poliravimas, poliruoto paviršiaus šukavimas. Įmonė taip pat siūlo pagamintų produktų transportavimo, montavimo paslaugas.

Aukštos kvalifikacijos ir didelę patirtį turinčių meistrų komanda sėkmingai įgyvendina tiek privačių, tiek juridinių užsakovų iškeltus uždavinius. Akmens apdirbimo centras UAB „SIBRUSTA“ įgyvendina ne tik individualius užsakymus, bet ir komercinių įmonių, valstybinių organizacijų projektus.

Natūralaus akmes stalviršis

Klientams siūlomas platus granito plokščių spalvų asortimentas. Įmonės dizaineriai padės išsirinkti, o meistrai išmatuos, suprojektuos, pagamins bei sumontuos – Jums beliks mėgautis rezultatu.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio