Spausdinti šį puslapį

Pastolių nuoma: Moduliniai ir fasadiniai pastoliai - megėjui ir profesionalui

Pastolių nuoma. Moduliniai ir fasadiniai pastoliai - megėjui ir profesionalui Pastolių nuoma. Moduliniai ir fasadiniai pastoliai - megėjui ir profesionalui

Es Baltic, UAB

UAB "ES BALTIC" įmonės atstovai supažindina su fasadinių ir modulinių-pleištinių pastolių ypatumais, nuomos privalumais, kaina ir kita naudinga informacija apie pastolius. Pastolių nuoma - patogus būdas pasiekti rezultatą statybų aikštelėje ir profesionalui ir megėjui.

Jei tenka kas penkis ar dešimt metų perdažyti namo fasado dailylentes, perdengti stogą ar paremontuoti prakiurusį stogą - pastolių nuoma yra geriausia išeitis. Pirkti pastolius namų ūkiui visiškai neapsimoka ir pastoliai gulintys garaže ir naudojami tik kartą per dešimtmetį išties atrodo prabangos, o ne būtinybės reikalas.

Fasadiniai pastoliai

Energijos taupymas yra viena iš aktualių problemų mūsų krašte. Brangstant energijos panaudojimo resursams, kiekvieno namo savininkas galvoja, kaip  įsirengti ekonomišką ir šiltą būstą, todėl atnaujindami namo fasadą neapsieisite be šiuolaikinių šiltinimo medžiagų. Jums prireiks fasadinių pastolių, kurie pritvirtinami prie namo išorinių sienų. Šie pastoliai padės kiekvieną sienos kvadratinį metrą sutvarkyti  patogiai, saugiai ir be papildomų rūpesčių. Be to, su fasadiniais pastoliais galėsite pasiekti stogo šlaitus pastarąjį dengiant ar taisant.

Moduliniai pleištiniai pastoliai

Moduliniai pleištiniai pastoliai (kitaip vadinami "mūrininkų" pastoliai, arba moduliniai pastoliai), skirti senamiesčių fasadų renovavimo darbams, taip pat  labai patogūs mūrijant namo sienas. Statybose šį pastolių grupė dažnai vadinama "mūrininkų" pastoliais.  Modulinių-pleištinių pastolių konstrukcija patogi. Pasinaudoję šiais pastoliais, lengvai įgyvendinsite įvairiausius architektūrinius sumanymus.  Net ir pačią sudėtingiausią statybinę idėją įgyvendinsite su moduliniais-pleištiniais, arba „mūrininkų“ pastoliais.

UAB "ES BALTIC" nuomoja tiek fasadinius, tiek modulinius pastolius ištisus metus. Esant poreikiui privažiuojame į objektą ir vietoje atliekame matavimus ir konsultacijas ne tik pastolių nuomos bet ir šilumos nuostolių klausimuose. Žemiau pateikiame pastolių nuomos kainas ištisiems metams. Sezoniškumas egzistuoja ir mūsų šalyje, todėl tikimės kad ši kainų lentelė bus Jums naudinga. Dažniausiai užduodamas klausimas yra "kaip skaičiuojama pastolių nuomos kaina?", todėl trumpai nortumėme apie tai papasakoti.

pastoliu-nuoma

UAB "ES BALTIC" skaičiuoja siekiamą darbininko aukštį dirbant su pastoliais. Jei jūs stovite ant dviejų metrų aukščio esančio pakloto, Jūsų siekiamas aukštis yra keturi metrai. Kai kurie užsakovai dėl to piktinasi sakydami, jok pastolių kvadratūra turi būti skaičiuojama be paskutinio aukšto, bet darbo saugos reikalavimai aiškiai nurodo, jok paskutiniame aukšte turi būti apsauginiai porankiai, šoninės apsaugos ir kitos reikalingos pastolių dalys užtikrinančios saugų darbą objekte. Todėl komplektuojant paskutinį aukštą reikia lygiai taip pat kaip ir visus kitus žemiau esančius pastolių aukštus.

pastoliu-nuoma1

 

 

pastoliu-nuoma2

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio