Spausdinti šį puslapį

Kalėdinės dovanos tėvams: daiktai, padėsiantys kelionėse

Kalėdinės dovanos tėvams: daiktai, padėsiantys kelionėse Kalėdinės dovanos tėvams: daiktai, padėsiantys kelionėse

Pigu, UAB

pigu.lt

Jeigu jau spėjote rasti laiko Kalėdinių dovanų sąrašui, tikriausiai strigote prie dovanos tėvams. Kalėdinės apklausos teigia, jog būtent jiems dovaną surasti – sunkiausia, o ypač – jei ji bendra. Norintys sutaupyti, ar tiesiog – padovanoti praktiškesnį daiktą, dažnai renkasi dovanoti vieną abiem. Dažniausiais pasirinkimais tampa bilietai į koncertą ar teatrą, patalynė, rėmeliai ar dar koks nuobodulį keliantis daiktas, kurį, pripažinkite, nupirkote, nes nebežinojote ką… Vis dėlto, jeigu jūsų tėvai keliauja, arba priešingai – juos reikia pastūmėti, Kalėdoms siūlytume rinktis daiktus, palengvinsiančius kelionę ar tiesiog – inspiruosiančius lėktuvo bilietus nusipirkti dažniau! Pasiruošę rasti atsakymą į klausimą „Kaip išrinkti Kalėdinę dovaną tėvams?“.

Elektroninė knyga

Jūsų tėvai mėgsta daug skaityti, tad į lagaminą sutalpinti visas knygas būtų sudėtinga ir nepatogu? Viskam yra išeitis. Inovatyvios skaitymo knygos visada – pravartu. Ne tik knygoms, bet ir žurnalams skaityti, ar apie kelionę, į kurią skrendama, pasidomėti. Kainos išties nėra aukštos, tad nusprendę kombinuoti dovaną abiem tėvams, su elektronine knyga tikrai neprašausite.

GoPro kamera

Galbūt jūsų tėvai iš tų, kurie mėgsta kopti į kalnus, o galbūt net nardyti? Tokiems nuotykių ieškotojams pasiūlysime GoPro kamera, kurios dėka, visi kelionės kadrai bus įamžinti. Prie viso to verta pridurti, jog GoPro kameros įsigyta ir lazda, leis fotografuotis drauge ir daryti asmenukes. Jeigu jūsų tėvai keliauja dviese, toks sprendimas tikrai juos nudžiugins. Inovatyvi kamera lengvai tilps į kuprinę ar net rankinę, o prie viso to – ji ir neperšlampama, nes turi tam skirtą dėkliuką.

Universalus kelionių adapteris

Ar skristų į Ameriką, ar Didžiąją Britaniją, o gal Indiją ar Maltą, jiems pravers universalus kelionių adapteris. Tikriausiai ir taip aišku, kad daugelis valstybių naudoja savitus elektros lizdus, tad norint įkrauti kelionės metu naudojamus prietaisus, reikės adapterio. Kad nereikėtų pirkti ir vežiotis skirtingų, viską galima turėti viename, universaliame kelionių adapteryje. Prietaisas – mažas, o panaudojimas – platus.

Stilingi daugkartinio naudojimo buteliai

Tikriausiai girdėjote, jog atėjo metas gelbėti planetą ir užkirsti kelią masiniam plastiko panaudojimui. Jeigu jūsų tėvai – supratingi, o prie viso to – išgeria ir daug vandens, daugkartinio naudojimo buteliai taps tikrais kelionių kompanionais, kurie netgi padės sutaupyti – juk daugelyje vietų yra įrengti geriamo vandens papildymo kraneliai. Metaliniai buteliai atrodys ne tik stilingai, tačiau užtikrins, jog jūsų tėvai gyventų ramesne sąžine – mažiau teršdami ir taupydami savo pinigus.

Pripučiamos kelioninės pagalvės

Pripučiamos kelioninės pagalvės taps išsigelbėjimu ne tik lėktuve ar automobilyje, bet ir lūkuriuojant oro uoste ar tiesiog – paplūdimyje. Tai itin universalus daiktas, kurio nauda bus atskleista vos iškėlus koją iš namų. Tokias pripūsti – itin paprasta, o išleidus – pagalvė tilps ir į kišenę. Tik pagalvokite – vos keletas eurų, o jūsų tėvų miegas bus perkeltas visiškai į kitą lygmenį. Ar jūs pasiruošę nustebinti savo tėvus?

Išorinė baterija

Šis daiktas – tiesiog išsigelbėjimas keliaujantiems. Kartais, vos pakilus, pastebime, jog telefono baterija pradėjo sekti... Taip atsitinka dėl ilgo laukimo oro uoste – įsijungiame pažaisti kokį žaidimą ar naujienas paskaitome. Išorinė baterija užtikrins, kad visada būtumėte pasiekiami, ar galėtumėte pasinaudoti telefonu ar planšete kada panorėję. Įsigiję kiek galingesnę išorinę bateriją galėsite pakrauti ir telefoną ar fotoaparatą. Neabejokite – išorinė baterija patiks jūsų tėvams, o svarbiausia – ja pasinaudoti – vieni niekai.

Vis dėlto, galvojate, jog geriausia dovana tėčiui – meškerė, o Kalėdinė dovana mamai – kvepalai, ar koks stilingas aksesuaras? Esate pasimetę, nežinote ką tiksliai dovanoti? https://kaledos.lt/ puslapyje rasite daugiau įvairiausių idėjų, kurios padės apsispręsti ir išrinkti tinkamą dovaną savo tėvams. Nepagailėkite laiko – atraskite tai, kas pradžiugins jūsų namiškius ir leis dovana mėgautis dažniau nei kartą metuose. Praktiškumas – tai, ko dažniausiai tikimės.
 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio