Spausdinti šį puslapį

Kalėdinės dovanos: kaip išmokti dovanoti paprastai bet originaliai

Kalėdinės dovanos: kaip išmokti dovanoti paprastai bet originaliai Kalėdinės dovanos: kaip išmokti dovanoti paprastai bet originaliai

Pigu, UAB

pigu.lt

Jeigu ir jums jau pabodo albumai, puodeliai, arbatos, statulėlės, žvakidės ir dušo žėlė – šis straipsnis – būtent jums. Suprantama, jog kartais dovanojame iš reikalo. Įvairiausių situacijų gyvenime būna: galbūt žinote, jog vienas iš kolegų kasmet jus sveikina, todėl esate priverstas kažką nupirkti ir jam. Galbūt – visai neturite laiko, tad greičiausiu pasirinkimu tampa prekės, esančios arčiausiai prekystalio. Mes nesiruošiame jūsų smerkti – atvirkščiai, norime padėti rasti sprendimą, kuris galėtų jus išgelbėti nuo kasmetinės monotonijos. Metas pamiršti nuobodžias dovanas – pasiruoškite įsikvėpti ir atnaujinti savo mintis originaliomis, bet paprastomis idėjomis.

Knyga – dovana, kuri niekada neatsibosta

Suprantama, jog itin sunku pataikyti į mėgstamą žmogaus žanrą, todėl nesiūlysime nei romanų nei apysakų. Nesiūlysime ir enciklopedijų! Šį kartą norime pasiūlyti maisto gaminimo knygą. Kaip žinia, gastronomijos kultūra gyvena savo aukso amžių, tad nudžiuginsite galutinį dovanos vartotoją tokiu sumanymu. Maisto gaminimo knygos vegetarams, veganams, visaėdžiams ir net žaliavalgiams – neabejojame, jog pajėgsite išrinkti būtent tokią maisto ruošos knygą, kuris nudžiugins ne tik gražiai įsiliejusi į knygų lentyną, bet ir privers nudžiugti po pirmojo perskaityto recepto ar paruošto patiekalo!

Meditacijos dovanų rinkinys

Smilkalai, žvakė ir eterinis aliejus – trys paprasti, bet išties originalūs elementai, sukursiantys išties ypatingą aurą. Smilkalų ir eterinio aliejaus kvapai palies ne tik fiziškai – uoslę, bet ir išlaisvins kūną ir mintis. Žvakė suteiks jaukumo, drąsos ir privers atsipalaiduoti, pažvelgti į dienos rūpesčius kitomis akimis. Toks dovanų rinkinys akimirksniu nudžiugins jūsų artimą ir neleis suabejoti, jog jums tikrai rūpi jo vidinis pasaulis, pasąmonė ir, iš esmės, gera savijauta. Originalios dovanos – tai, ką žmogui iš tiesų smagu gauti.

Vienkartinis fotoaparatas

Taip – mes kalbame apie vienkartinį juostinį fotoaparatą. Ar pamenate laikus, kai laukdavome, kada bus išryškinta juostelė ir pagaliau bus galima išvysti nuotraukas? Šiais laikais, kai viskas telefonuose, retai sustojame akimirkai ir susimąstome apie išskirtinius kadrus, kuriuos darytume, jei negalėtume sau leisti fotografuoti begalybės nuotraukų vienu metu. Jei lauktume to vieno vienintelio šūvio, kokia nuotrauka pavyktų? Padovanokite artimajam vienkartinį fotoaparatą ir sugrąžinkite į unikalius laikus su ypatingu nusiteikimu.

Žongliravimo kamuoliukai

Skamba keistai? Visai ne! Ar žinojote, jog tai ne tik būdas nustebinti draugus – tai nuostabiai puiki galimybė išmokti susikoncentruoti, ar net sudeginti keletą kalorijų. Žongliravimas kamuoliukais – tai tarsi meditacijos forma, leidžianti trumpam pabėgti nuo jus supančios aplinkos ir išmėginti kažką neįprasto. Turbūt nustebsite, jei pasakysime, jog aktyvus žongliravimas netgi padeda atitolinti Alzhaimerio simptomus, taip pat, leidžia abiem smegenų pusrutuliams veikti vienu metu. Tai įstabus užsiėmimas, kurį išmokęs jūsų artimasis įgaus ypatingų galių!

Lūpinė armonikėlė

Tokios dovanos norėtų kone kiekvienas! Lūpinė armonikėlė – ir linksmas, ir romantiškas ir tikrai kūrybiškas instrumentas, kuriuo išmokti groti tikrai nėra sudėtinga. Tai toks daiktas, kuris telpa ir kišenėn, ir į piniginę, tad visur kartu nešiotis – ne problema. Lūpinės armonikėlės garsai kuria ypatingą skambesį ir skatina muzikalumo lavinimą. Padovanoję šį instrumentą jūs paskatinsite savo artimąjį ne tik imtis naujos veiklos bet ir inspiruosite kūryboje bei meniniame pasaulyje.

Norisi išgirsti daugiau idėjų? Užsukę į Kaledos.lt puslapį rasite jų didžiausią galybę ir galėsite nevaržomi semtis žinių ir minčių apie įvairias dovanas, dekoracijas, sprendimus ir visa kita. Nuo to, kaip pasigaminti advento kalendorius, iki paprasčiausių idėjų kaip puošti namus, kad nesinorėtų jų nupuošti.
 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio