Spausdinti šį puslapį

Modulinės patalpos – gyvenamieji, sanitariniai, komerciniai, administraciniai, universalieji moduliai

Modulinės patalpos – gyvenamieji, sanitariniai, komerciniai, administraciniai, universalieji moduliai Modulinės patalpos – gyvenamieji, sanitariniai, komerciniai, administraciniai, universalieji moduliai

RYTERNA MODUL, UAB

www.rmodul.lt

UAB „Ryterna Modul“ įgyvendina architektų, dizainerių, reklamos agentūrų projektus projektuodami modulines konstrukcijas iš pateiktų eskizų ir idėjų. Įmonė siūlo modulines konstrukcijas atitinkančias skirtingas klimato sąlygas: nuo skandinavijos rinkai siūlomų modulinių pastatų atitinkančius aukščiausius TEK10 reikalavimus (norvegiškas standartas moduliniams pastatams užtikrinantis aukščiausius šilumos varžos reikalavimus prilyginamus įprastam namui) iki modulinių pastatų siūlomų šiltiems kraštams.

Modulinės patalpos


Modulinių pastatų projektavimas ir gamyba

Specialieji moduliniai pastatai

Modulių gamyba pagal Jūsų pageidavimą – UAB „Ryterna Modul“ projektuoja ir įgyvendina išskirtinius techninius sprendimus įmantriausiam skoniui, įvairioms temperatūroms, įvairiame aukštyje...

Universalieji moduliniai pastatai

Universalieji moduliniai pastatai – tai moduliai, kurių karkasas pagamintas iš suvirintų arba išardomų rėmų. Laisvai pasirenkama durų, langų, šildytuvų, apšvietimo vieta suteikia galimybę lanksčiai disponuoti turimu plotu. Grupuokite, statykite keliais aukštais ir sukurkite pastatą pagal Jūsų poreikius! Rinkitės standartinius „NORM“ ar „MOVE“ modelius arba užsisakykite Jums reikiamus matmenis, dangos, sienų, izoliacijos medžiagas (bei jų storius), spalvas. UAB „Ryterna Modul“ projektuoja ir gamina universaliuosius, statybinius konteinerius pagal kliento poreikius.

Gyvenamieji moduliniai pastatai

Gyvenamieji moduliai yra skirti laikinam ar pastoviam žmonių apgyvendinimui. UAB „Ryterna Modul“ gyvenamuosius modulius komplektuoja pagal Jūsų asmeninius poreikius ar Jūsų šalies reikalavimus. Interjeras gali varijuoti nuo ekonominės iki liukso klasės. „Ryterna Modul“ sumontuoja visą reikalingą įrangą: baldus, virtuvę, sanitarinius mazgus. Galite rinktis iš standartinių pasiūlymų arba užsisakyti projektavimą, ar nurodyti savo projektą.

Sanitariniai moduliniai pastatai

„Ryterna Modul“ gamina modulius su sanitariniais mazgais: WC, dušais, prausyklomis. Skirti viešam arba individualiam naudojimui. Lengvai perkeliami, jungiami su kitais moduliais, prižiūrimi ir aptarnaujami. Grindims dengti naudojama „vonios tipo“ PVC danga, plytelės ar kitos medžiagos.

Komerciniai moduliniai pastatai

Skirti prekybai, maisto gamybai, prekių reklamai lengvai perkeliamose konstrukcijose. „Ryterna Modul“ gamina kioskus, statinius padedančius sukurti patogias ir jaukias ilgalaikes ar trumpalaikes darbo vietas ten, kur dėl įvairių priežasčių negalima ar netikslinga statyti stacionarių pastatų. Prekių eksponavimui, bendrovės meistrai įstiklina plastikinius arba aliuminio profilius. Vitrinos yra pritaikytos kasoms, infocentrams, picerijoms, kibininėms, reklaminių akcijų biurams ir kt.

Pramoniniai moduliniai pastatai

Tai pagalbiniai statiniai pramonės arba žemės ūkio objektams, kurie statomi minimaliomis lėšų ir darbo bei laiko sąnaudomis. Tokie statiniai yra aktualiausi statybos pramonei dėl dažno statybos aikštelės vietos keitimo. „Ryterna Modul“ pagal individualius užsakymus projektuoja universalius modulius ir paviljonus.

Modulinės patalpos

Modulinių pastatų tipai

Išardomi moduliniai pastatai

Tai išardomi moduliai, skirti laikiniems arba nuolatiniams įvairios paskirties pastatams statyti, taupant transportavimo kaštus. Laisvai keičiami vietomis sienų, durų bei langų segmentai suteikia galimybę konfigūruoti pageidaujamą erdvę.

Voljerai

Voljero rėmas gaminamas iš stačiakampio profilio, o sienų segmentai iš patvaraus plieno virbų ar medinių lentų. Visos metalinės detalės cinkuotos, todėl apsaugotos nuo korozijos. Medinis pagrindas impregnuotas. Stogo danga pagal Jūsų pageidavimą. Voljerai šunims gaminami pagal Europos Sąjungos gyvūnų apsaugos reikalavimus iš modulinių konstrukcijų.

Garažai

Lengvai surenkamas garažas – pastatas skirtas laikyti automobiliui, motociklui, žoliapjovėms, smulkiai ir stambiai sodo ar ūkio technikai.

Neišardomi moduliniai pastatai

Tai universalūs moduliai, iš kurių įmonė stato laikinus arba nuolatinius įvairios paskirties pastatus. Tai gali būti: statybiniai nameliai, statybiniai konteineriai, garažai, kioskai, paviljonai, moduliai, sanitariniai moduliai, moduliniai namai, moduliniai pastatai, laikini pastatai, gyvenamieji moduliai, gyvenamieji konteineriai, biurai, kavinės, barai ar kt. „Ryterna Modul“ modulius gamina iš stabilaus suvirinto rėmo, sienoms naudojamos daugiasluoksnės plokštės su poliuretano (PU) užpildu, grindys ir stogas apšiltinamas mineraline vata (MW), vidus įrengiamas pagal kliento pageidavimus.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio