Spausdinti šį puslapį

Oras – vanduo šildymo sistema ECODAN Next Generation – viskas viename su integruotu 200l boileriu

Oras – vanduo šildymo sistema ECODAN Next Generation – viskas viename su integruotu 200l boileriu Oras – vanduo šildymo sistema ECODAN Next Generation – viskas viename su integruotu 200l boileriu

EKO2ŠILUMA, UAB

www.eko2siluma.lt

Pats geriausias laikas ruoštis žiemos šildymo sezonui – vasara. O tam puikiausiai tiks UAB „Eko2šiluma“ siūloma kompaktiškoji oras – vanduo „ECODAN“ „viskas-viename“ sistema su integruotu 200l boileriu, kuri efektyviai šildo patalpas ir ruošia karštą vandenį buitiniam vartojimui.

Taupykite su „ECODAN Next Generation“ oras-vanduo šildymo sistemos naujausia patobulinta C versija!

Tai labai kompaktiška, tyli, naši ir aplinkai nekenksminga šildymo sistema, kuri sukuria malonų namų klima­tą. Unikali „ECODAN“ technologija užtikrina maksimalią šilumą ir minimalias energijos sąnaudas. „MITSUBISHI ELECTRIC“ patentuota „ECODAN Next Ge­neration“ sistema (pati naujausia versija C) yra dar efektyvesnė, joje įdiegta įvairių technologinių naujovių, užtikrinančių dar efektyvesnį šildymo sistemos darbą ir patogesnį naudojimą.

Oras – vanduo šildymo sistema ECODAN Next Generation

Kas tai yra „ECODAN Next Generation“ „viskas-viename“ sistema?

„ECODAN Next Ge­neration sistema“ („EHST20C-YM9C“ ir „EHPT20X-YM9C“ serijos modeliai) susideda iš dviejų komponentų – aeroterminio (oras-vanduo) šilumos siurblio lauko įrenginio, kurio galia parenkama priklausomai nuo būsto šildymo poreikio, ir vidinės dalies – „viskas viename“ „ECODAN“ talpyklos (šios abi dalys tarpusavyje sujungiamos vamzdynu). Vidinė įrenginio dalis, savo dizainu panaši į šaldytuvą, yra vos 1,6 metrų aukš­čio, tačiau joje įrengti visi reikalingi katilinės komponentai ir netgi 200 litrų karšto buitinio vandens talpa (boileris). Dėl savo kompaktiško dizaino lengvai įdiegiama į visų tipų pastatus, jai net nėra būtina atskira katilinės patalpa (galima montuoti garaže, vonioje, virtuvėje ir pan.).

„ECODAN Next Generation“ yra įrengtas bepakopis inverteris bei naujausios technologijos. Tai visiškai naujos valdymo technologijos, sudarančios galimybes namų savininkams sutaupyti daug energijos, nes „ECODAN Next Generation“ sistemos naudoja mažiau energijos nei kitos analogiškos namų šildymo sistemos.

Oras – vanduo šildymo sistema ECODAN Next Generation

Naujosios „ECODAN Next Generation“ „viskas-viename“ sistemos galimybės

Sinchronizuotas šildymas. Skirtingai nuo analogų rinkoje, sistemoje „ECODAN Next Generation“ patalpų šildy­mas ir karšto buitinio vandens ruošimas yra sinchronizuoti procesai.

Du šilumokaičiai – efektyvesnis buitinio karšto vandens ruošimas. Naujausiose „viskas-viename“ „ECODAN“ talpyklose įdiegti atskiri šilumokaičiai termofikato ir buitinio karšto vandens šildymui. Tai įgalina buitinį vandenį ruošti iki 20 proc. taupiau ir efektyviau.

Apsauga nuo kalkėjimo. Įdiegtas itin efektyvus filtras, apsaugantis „ECODAN“ talpyklas nuo užkalkėjimo ir užtikrinantis ilgą bei sklandų įrangos tarnavimo laiką.

Paprasta reguliuoti, kai esate toli nuo namų. Jei išvykstate iš namų ilgesniam laikui, tiesiog paspauskite piktogramą, kurioje pavaizduotas lagaminas, ir tada nustatymai automatiškai koreguojami maksimaliam energijos taupymui.

Nuotolinis valdymas. „MELCloud“, „MITSUBISHI ELECTRIC“ naujausioji nuotolinio valdymo sistema, leidžia Jums kontroliuoti savo šildymo įrenginį tiesiogiai per išmanųjį telefoną ar kompiuterį, kur bebūtumėte – namie ar kelyje. Tam sistemoje tereikės įdiegti papildomą priedą – wifi adaptorių „PAC-WF010-E“ ir prisijungti prie specialios „MELCloud“ programos.

Galinga „ZUBADAN“ technologija – ekonomiškas šildymas iki -28oC! Keletas šilumos siurblių (lauko įrenginių) modelių* „ECODAN Next Generation“ sistemoje turi įdiegtą patobulintą „ZUBADAN“ technologiją, užtikrinančią ekonomišką ir efektyvų šildymą net iki -28oC aplinkos temperatūros. Tai nau­dinga didelio ploto šiaurinio klimato juostoje esantiems namams (*galioja „Package“ tipo „PUHZ-HW“ ir „SPLIT“ tipo „PUHZ-SHW“ modeliams).

Intelektuali sistema. „ECODAN Next Generation“ sistema automatiškai prisitaiko pagal lauko ir vidaus faktorius, pvz., pašvietus saulei, maksimaliai sumažinamas energijos sunaudojimas. Palaikoma jūsų pasirinkta patalpų temperatūra ir optimaliausia vandens temperatūra šildymo sistemoje.

Belaidis valdymas. „ECODAN Next Generation“ sistemoje jau yra įdiegtas patobulintas lengvai valdomas skydelis. Tačiau papildomai galite pasirinkti bevielį nuotolinio valdymo pultą ir taip valdyti įrenginį iš bet kurios namo vietos.

Dvi namo zonos skirtingai temperatūrai palaikyti. Jei pageidaujate išplėsti patalpų temperatūros reguliavimo galimybes, namą galima padalinti į dvi zonas ir belaidžių temperatūrinių jutiklių pagalba jose palaikyti skirtingą temperatūrą.

Energijos suvartojimo istorija. Naujoji „ECODAN Next Generation sistema“ (C versija) suteikia galimybę stebėti energijos sąnaudas patalpų šildymui bei buitinio karšto vandens ruošimui ir lengviau kontroliuoti savo šildymo kaštus, varijuojant temperatūros nustatymais.

Ekologiška sistema, pažangiausios technologijos

Lauko ore pilna energijos, kurią naujoji „ECODAN Next Generation sistema naudoja namų ir buitinio karšto vandens šildymui. Dėl unikalių „ECODAN“ technologijų žymiai sumažinamos Jūsų šildymo sąskai­tos.

Sistema „ECODAN Next Generation“ tiekia didžiausią šilu­mą minimaliomis energijos sąnaudomis ir išskiria 30-50 procentų mažiau anglies dvideginio, lyginant su įprastinėmis šildymo sistemomis.

Oras – vanduo šildymo sistema ECODAN Next Generation

Saugi investicija

„MITSUBISHI ELECTRIC“ visus tyrimus atlieka savose laboratorijose. Pagrindiniai komponentai, pagaminti savose gamyklose, kur reglamentuota itin griežta kokybės kontrolė. Tai reiškia, mes galime garantuoti aukštą kiekvieno parduodamo produkto kokybę.

„MITSUBISHI ELECTRIC“ atstovauja įgaliotoji pardavimų bendrovė Lietuvoje. Visi sandoriai yra sudaromi tik su partneriais arba platintojais. Produktus diegia tik akredituoti montuotojai. Taip užtikrinama kokybė visoje grandinėje nuo gamintojo iki vartotojo, todėl jūsų pasirinkti produktai yra saugi investicija.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio