Spausdinti šį puslapį

Laiptai su LED apšvietimu elegantiškiems ir išskirtiniams namams

Laiptai su LED apšvietimu elegantiškiems ir išskirtiniams namams Laiptai su LED apšvietimu elegantiškiems ir išskirtiniams namams

Vidaus laiptų apšvietimas suderina funkcionalumo, saugumo bei estetinės interjero visumos poreikius. Štai kodėl laiptai su LED apšvietimo sistema suteikia pridėtinės vertės Jūsų būstui.

1. Saugumas

Didelis laiptų su LED apšvietimu privalumas yra suteikiamas saugumas. Kuomet prieblandoje lipsite laiptais aukštyn ir žemyn, dėka apšvietimo, Jūs matysite, kur keliate kojas. Dažnu atveju lipant laiptais net nesusimąstoma, apie tokius pavojus, kaip ant pakopų besimėtantys daiktai, netinkamas pakopų aukštis ar slidus jų paviršius, kas didina riziką paslysti ir susižeisti. Todėl laiptų pakopose įrengti LED žibintai leidžia saugiau ir sklandžiau naudotis laiptais net ir prietemoje.

2. Praktiškumas

Renkantis laiptų apšvietimo tipą, būtina įvertinti vartojimo sąnaudas ir apšvietimo ilgaamžiškumą. „Mobirolo Led“ laiptams būdinga automatinė apšvietimo sistema, visiškai integruota į pačius laiptų modulius. Jiems nereikia jungiklio, nes šviesa automatiškai įsijungia reaguodama į praėjimą (veikia nuo judesio daviklio, taip pat turi šviesos laikmatį, t.y. apšvietimas išsijungia praėjus tam tikram laiko tarpui, kurį galite nustatyti individualiai).

Be kita to, šviesos šaltinis (LED) vartoja stebėtinai mažai energijos, RGB intensyvumas ir spalvos yra reguliuojamos nuotoliniu būdu. Elektros energijos šaltinio gedimo atveju (dingus elektrai) akumuliatorius garantuoja apšvietimą ir aktyvuoja  avarinį laiptų apšvietimą.

3. Elegancija

Šviesos diodų (LED) lemputės leidžia platų pritaikymų spektrą ir, prireikus, galimybę pasirinkti paprastus ir elegantiškus skirtingų spalvų variantus, galinčius papuošti namų interjerą. Originali apšvietimo sistema, kuri tinkamai parinkta ir išdėstyta, padidins bet kokio jūsų namų kampelio vertę. Aplinka taps malonesnė ir labiau elegantiška.

Štai keletas pavyzdžių:

Laiptai su LED apšvietimu

„PURA LED“ sraigtiniai laiptai

Šie sraigtiniai laiptai yra montuojami be centrinės ašies (konsolės), tačiau vietoje jos, montuojama vertikali atrama, siekiant padidinti laiptų stabilumą ir saugumą. Laiptai papildyti LED apšvietimu, suteikiančiu elegantiškumo ir išskirtinumo Jūsų namams.

Laiptai su LED apšvietimu

„FLY CHROME LED“ mediniai sraigtiniai laiptai

Atskirų statramsčių, ąžuolo medienos laiptai, sendinti smėliu (421S spalva), metalo dalys su chromo apdaila. LED apšvietimo sistema nepastebimai sumontuota pakopų kraštuose, kas suteikia laiptams išskirtinio subtilumo.

Laiptai su LED apšvietimu

„JAZZ CHROME LED“ plieniniai sraigtiniai laiptai

Šiuolaikinės konstrukcijos laiptai, pagaminti iš plieninių modulių. Statramsčiai iš plieno, dekoruoti chromo apdaila, porankis iš medžio masyvo. LED apšvietimas integruotas į laiptų modulius puikiai derės šiuolaikiniame interjere.

Įdiegus LED apšvietimą, Jūsų laiptai bus ne tik tranzito vieta, jungianti įvairius namo aukštus, bet taps charakteringu ir moderniu Jūsų namų interjero elementu.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio