Spausdinti šį puslapį

Statybiniai pastoliai. Modulinių pleištinių pastolių nuoma ir pardavimas - KARŽYGIS

Statybiniai pastoliai. Modulinių pleištinių pastolių nuoma ir pardavimas - KARŽYGIS Statybiniai pastoliai. Modulinių pleištinių pastolių nuoma ir pardavimas - KARŽYGIS

KARŽYGIS, UAB

www.karzygis.lt

Modulinių pleištinių pastolių universalumas leidžia juos naudoti, esant nelygiam reljiefui, apstatyti sudėtingos konfigūracijos pastatus, yra patogūs transportuoti ir sandėliuoti. Iš modulinių pleištinių pastolių gali būti surenkami laikini pastatai, važinėjantys bokšteliai, tribūnos žiūrovams, pakylos, koncertinės scenos.

UAB „KARŽYGIS“ parduoda ir nuomoja modulinius pleištinius pastolius. Bendrovė savo veiklą pradėjo 1998 metais Vilniuje. Bendrovės veiklos kryptis plati ir įvairiapusiška, apimanti visus statybos montavimo darbams naudojamus mechanizmus bei įvairius įrankius.

Galima paminėti siūlomas įmonės pagrindines įrangos grupes: smulkioji statybos įranga, įvairūs kėlimo mechanizmai, betonavimo, šlifavimo, suvirinimo, šildymo, kompresorinė ir hidraulinė įrangą, siurbliai, pjovimo įranga, grunto tankintuvai, gręžimo technika ir kt.

„KARŽYGIS“ taip pat teikia statybinės technikos, surenkamų modulinių bokštelių ant ratų, statybinių pastolių, klojinių, ekskavatorių, Bobcatų, savivarčių, tralų, sniego valymo, sodo įrankių nuomos paslaugas.

Įmonės specialistai turi ilgalaikę statybų rinkos patirtį ir yra pasiruošę ją kompetetingai ir kokybiškai perduoti savo klientams.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio