Spausdinti šį puslapį

Biogrindų danga iš ekologiškų žaliavų

Biogrindų danga iš ekologiškų žaliavų Biogrindų danga iš ekologiškų žaliavų

INTERVILŽA, UAB

Vinilinės arba LVT (angl. Luxury Vinyl Tiles) – šiuolaikiškos grindų dangos. Jos pasižymi puikiomis eksploatacinėmis savybėmis, ypač atsparios dėvėjimuisi, visiškai nebijo vandens ir drėgmės. Vinilines dangas galima naudoti tiek namuose, tiek pagalbinėse ir komercinės paskirties patalpose ar biuruose.

Vinilinė grindų danga gali būti medžio, akmens arba keraminių plytelių rašto imitacija. Danga yra maloni prisiliesti, be to, ji slopina triukšmą vaikštant, todėl sukuria išskirtinį komfortą. Praktiškumas ir ilgaamžiškumas, natūralumas ir ekologiškumas – visa tai apibūdina vinilines grindis skirtas namams, biurams ar intensyviai eksploatuojamoms patalpoms, tokioms kaip restoranai, parduotuvės ar net oro uostai. Vinilinės dangos puikiai tinka šildomoms grindims, yra lengvai montuojamos, jas galima kloti visose patalpų erdvėse, net vonioje arba virtuvėje.

„Purline“ – tai tik išskirtinai Vokietijoje „Wineo“ gamykloje gaminamos vinilinės biogrindys. Vinilinės biogrindų dangos „Purline“ gamyboje naudojamos daugiausia atsinaujinančios žaliavos ir natūralūs užpildai. Ši danga gaminama be plastifikatorių ir tirpiklių. Tai aukščiausios kokybės biopoliuretano grindys, pagamintos iš geriausių ingredientų: „Ecuran“ – didelio našumo kompozitinės medžiagos, kuri daugiausia gaminama iš augalinių aliejų, pvz., rapsų arba ricinų aliejaus ir natūralių mineralinių komponentų, tokių kaip kreida. Vinilinės biogrindų dangos pirmiausia siejasi su jų patvarumu ir ilgaamžiškumu.

Biogrindų danga iš ekologiškų žaliavų

 

„Purline“ – vinilinė biogrindų danga yra viena ekologiškiausių grindų dangų rinkoje su geriausiomis ir neprilygstamomis produkto savybėmis.

Biogrindų danga iš ekologiškų žaliavų

Geriausi ekologiški ir natūralūs ingredientai (rapsų arba ricinų aliejus, kreida).

Ekologiška ir saugi danga: be chloro, plastifikatorių ir tirpiklių.

Klijuojama ir „Click“ (užrakto sistema) arba rulonais.

Patvari, ilgaamžė ir ekonomiška.

Nelieka įspaudų nuo sunkių baldų, daiktų.

Lengva priežiūra, tinka dezinfekcijai, valymui su visų rūšių valikliais.

Biogrindų danga iš ekologiškų žaliavų

Biogrindų danga iš ekologiškų žaliavų

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio