Spausdinti šį puslapį

Vienas didžiausių pasaulinių specializuotos technikos pardavimo – pirkimo portalų mascus.lt

Vienas didžiausių pasaulinių specializuotos technikos pardavimo – pirkimo portalų mascus.lt Vienas didžiausių pasaulinių specializuotos technikos pardavimo – pirkimo portalų mascus.lt

Mascus Lietuva

Pasaulinis specializuotos sunkiosios technikos pardavimų portalas mascus.lt – Europoje lyderiaujanti viešosios prekybos vieta internete, kurioje yra didžiausias naudotos transporto, žemės ūkio, statybinės, kėlimo ir miškų technikos pasirinkimas.

Kas mėnesį puslapį aplanko apie 3,5 mln. unikalių lankytojų, o skelbimai matomi 56 šalyse. Tarp daugiau nei 400 000 skelbimų, lankytojas greitai ir patogiai ras parduodamą ar nuomojamą dominančią žemės ūkio, miško, statybos, krovimo, aplinkos tvarkymo techniką bei transporto priemones.

Naudojantis tarptautiniu mascus.lt portalo galimybėmis, didėja sunkiosios technikos pirkimo ir pardavimo galimybės ne tik kompanijoms, bet ir privatiems pardavėjams bei pirkėjams. Statybinės, logistikos, žemės ūkio, miškų, komunalinės organizacijos bei jų atstovai, o taip pat pavieniai naudotojai, turi itin didelę sunkiosios technikos pasirinkimo galimybę. Pavyzdžiui, svetainėje galima pirkti arba parduoti ekskavatorius, kelių tiesimo mašinas, sunkvežimius, vilkikus, traktorius, šienapjoves, sniego valymo mašinas ir kitokią techniką. Specialistai gali pirkti bei parduoti ne tik naudotas transporto priemones, bet taip pat jų detales.

„Mascus“ įkurtas 2006 metais Suomijoje. Patalpinus skelbimą internetinėje svetainėje mascus.lt, jis automatiškai išverčiamas į 22 užsienio kalbas. Svetainėje galima rinktis daugiau nei iš 30 000 naudotos sunkiosios technikos. Pirkimo – pardavimo svetainė mascus.lt lietuviams, specializuotos technikos naudotojams, suteikia Europinio masto prekybos galimybę.

Lietuviams yra sukurtos itin patrauklios galimybės virtualiai pirkti ir parduoti sunkiąją techniką Baltijos regione. Patalpinti skelbimai svetainėje mascus.lt Lietuvoje lietuvių kalba, matomi mascus.lv Latvijoje latviškai, o taip pat mascus.ee Estijoje estiškai ir priešingai – patalpinti skelbimai Estijoje ir Latvijoje, matomi ir Lietuvoje. Mascus.lt portalas yra ir rusų kalba. Taigi, tiek rusų prekiautojai, tiek prekiautojai iš Ukrainos turi galimybę naudotis mascus.lt nesirūpindami skelbimo vertimu į užsienio kalbą.

Siekiant užtikrinti nesudėtingą prieigą bei efektyvų naudojimąsi svetaine, kiekvienoje šalyje, kurioje veikia portalas, yra įsikūrusios „Mascus“ atstovybės. Atstovai palaiko glaudų ryšį su klientais – technikos pardavėjais bei pirkėjais, kuriems teikia papildomų paslaugų. Pardavėjams siūlomi įvairūs asmeninių internetinių svetainių valdymo įrankiai ir paslaugos, galutiniams pirkėjams mascus.lt svetainėje taip pat siūlomi vietinių lizingo bei transporto bendrovių pasiūlymai. Taigi, portalo klientai vienoje vietoje gali rasti ne tik reikiamą sunkiąją techniką, detales jai, bet taip pat ir įsigijimo finansavimą bei transportavimo paslaugas iš pasirinktos užsienio valstybės.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio