Spausdinti šį puslapį

Ketaus krosnelės DOVRE – išskirtinis dizainas ir kokybė

Ketaus krosnelės DOVRE – išskirtinis dizainas ir kokybė Ketaus krosnelės DOVRE – išskirtinis dizainas ir kokybė

KROSNYS IR KROSNELĖS, UAB

www.krosneles.lt

www.ugnisgyvenimui.lt

„Krosnys ir krosnelės“ salone – išskirtinio dizaino, Norvegijos žiemas menančios ketaus krosnelės „Dovre“. Jas apžiūrėti galite „Domus Galerijos“ prekybos centre, Vilniuje.

Krosnelės „Dovre“ – ilgaamžės ir standartus atitinkančios krosnelės

Ketaus krosnelės „Dovre“ visame pasaulyje laikomos kokybės ir tvirtumo simboliu. Šios ilgaamžės ir patvarios krosnelės išlietos iš geriausių medžiagų, jos atitinka griežčiausius saugumo, eksploatacinių savybių ir kenksmingų dalelių išmetimo standartus.

Ketaus krosnelės DOVRE – išskirtinis dizainas ir kokybė

Žavus dizainas įvairiems interjerams

„Dovre“ krosnelių dizainas įvairus, jos puikiai tiks net ir skirtingiausių stilių interjeruose. „Dovre“ yra krosnelių dizaino tendencijų lyderė: elegantiškos ir patrauklios formos, grakščios gaminių linijos, unikali spalvų įvairovė ir novatoriškos idėjos. Visa tai lemia, jog net ir pačių reikliausių klientų namus šildo ir puošia būtent „Dovre“.

Puikiai šildančios krosnelės „Dovre“

„Dovre“ krosnelės pasižymi ypač geromis šildymo savybėmis. Dovre gaminiai kiekvieną dieną įrodo tai jau daugiau nei 85 metus! Šimtai tūkstančių žmonių džiaugiasi „Dovre“ krosnelių teikiama jaukia šiluma ir komfortu savo namuose.

Ketaus krosnelės DOVRE – išskirtinis dizainas ir kokybė

Aplinkai draugiški gaminiai – moderniausios technologijos

Krosnelės „Dovre“  ypač vertinamos dėl draugiškumo gamtai. Jos pranoksta griežčiausius Europos Sąjungos reikalavimus. Šiose krosnelėse įdiegtos moderniausios technologijos užtikrina itin didelį gaminių efektyvumą, puikų šilumos sklidimą bei labai mažą CO ir nesudegusių dalelių išmetimą į aplinką.

„Krosnys ir krosnelės“ teikia ne tik konsultacijų, dizainerio paslaugas – krosnelės atvežamos ir užnešamos, įrengiamos ir pajungiamos, atliekama apdaila. Įsigytiems produktams galioja gamintojų suteikta ilgalaikė garantija.
„Krosnys ir krosnelės“ – gerai visame pasaulyje žinomų kompanijų atstovė. Lietuvos rinkai Vilniuje įsikūrusi įmonė siūlo danų, norvegų, vokiečių, italų, belgų gamintojų židinių ugniakurus, krosnis ir krosneles bei aksesuarus, priedus, priemones jų priežiūrai.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio