Spausdinti šį puslapį

Svarbiausia santechnikos įranga, reikalinga įrengiant naujus namus

Svarbiausia santechnikos įranga, reikalinga įrengiant naujus namus Svarbiausia santechnikos įranga, reikalinga įrengiant naujus namus

Naujos vonios įrengimas visuomet pareikalauja nemažai kantrybės ir atsakomybės: juk tenka ne tik pagalvoti apie patogų išplanavimą ir žavų interjerą, bet ir įsigyti visus santechnikos įrenginius. Tam, kad būtų lengviau susiplanuoti būsimus pirkinius, iš pradžių siūlome susipažinti su gaminiais, be kurių neapsieina nei vienas vonios kambarys.

Vonia ir/ar dušo kabina

Nesuklysime pasakę, jog tai ─ patys pagrindiniai įrenginiai, užtikrinantys šio kambario funkcionalumą. Vis dar dažnai diskutuojama, kuris iš jų yra vertingesnis: mėgstantys ilgesnes ir komfortiškas maudynes stoja vonios pusėn, tuo tarpu taupantys vietą ir vertinantys efektyvumą neišsižada ir dušo kabinos.

Vieningo atsakymo šiuo atveju nepavyks surasti, tačiau pravartu žinoti, jog šiais laikais apstu alternatyvų, leidžiančių net ir mažesnėse patalpose mėgautis abiejų šių santechnikos įrenginių privalumais. Ant vonios tvirtinamos specialios nuo vandens pratekėjimo gelbstinčios dušo sienelės, o neturintiems daug laisvos vietos siūlomos dušo kabinos su giliu padėklu, tad tikrai surasite sau tiksiantį variantą.

Vandens maišytuvai

Praktiškai visuomet naujam vonios kambariui prireikia net kelių tokių įrenginių: vieno ─ voniai arba dušo kabinai ir kito ─ vonios kriauklei. Priklausomai nuo to, prie kokio gaminio jį montuosite, skirsis ir pasirinkimo galimybės, tačiau bet kuriuo atveju galėsite pasirinkti Jums patinkantį dizainą ir valdymo tipą. Ieškantiems patogių ir praktiškų sprendimų, siūlome termostatinius maišytuvus. Jie leidžia itin paprastai valdyti vandens šilumą ir taip sumažinti sąnaudas, o taip pat yra itin saugūs net ir patiems mažiausiems šeimos nariams.

Vonios praustuvai

Be vonios kriauklės šiame kambaryje taip pat nepavyks apsieiti ─ šiuo atveju svarbiausia nuspręsti, koks montavimo būdas būtų patogiausias. Norintiems sutaupyti erdvės, tiks kompaktiški pakabinami ar originalia išvaizda žavintys pastatomi praustuvai, pageidaujantiems papildomos sandėliavimo vietos pravers baldinės kriauklės, tuo tarpu ketinantiems pasitelkti stalviršius, patiks iš apačios klijuojami ar įleidžiami praustuvai. Turėsite galimybę rinktis tiek nedideles, tiek dvigubas kriaukles ─ platų visų šių santechnikos įrenginių pasirinkimą rasite Arsan.lt el. parduotuvėje.

Tualetai

Sujungti tualeto erdvę su vonia šiais laikais itin populiaru, todėl įrenginėdami šį kambarį, neapsieisite ir be klozeto. Svarbiausias pasirinkimas šiuo atveju yra tarp pakabinamų ir pastatomų WC: antrasis variantas džiugins žemesne kaina ir paprastais montavimo darbais, tuo tarpu pastatomi tualetai nustebins paprasta priežiūra ir padės vizualiai išplėsti erdvę. Tad ir šiuo atveju nėra vieno, labiausiai rekomenduotino įrenginio ─ viskas priklauso nuo to, kokiems prioritetams teikiate pirmenybę.

Siekiantiems papildomo komforto

Jei pasirūpinus visa svarbiausia įranga vonios kambaryje lieka dar laisvos vietos, ją galite išnaudoti naudingai ─ tam puikiai tiks tokie įrenginiai kaip pisuarai ar bidė. Antrasis variantas itin pravers atliekant įvairius darbus, pavyzdžiui, skalbiant, prausiant augintinius ar tiesiog norint nusiplauti kojas, tuo tarpu pisuarais ypač bus patenkinti šeimos vyrai. Šie įrenginiai tikrai nėra būtini, tačiau jei norite ir galite daugiau, iš tiesų vertėtų apie juos pagalvoti.

Renkantis visus šiuos santechnikos įrenginius, itin svarbu yra atsižvelgti į jų matmenis ─ tik tinkamai juos išdėstę, galėsite mėgautis patogiai organizuota erdve. Teikite pirmenybę funkcionalumui ir išbandykite naujoves ─ vonios kambario remontas atliekamas pakankamai retai, todėl visa įranga be išlygų turi tenkinti Jūsų poreikius!

Platų vonių asortimentą už patrauklią kainą rasite: arsan.lt

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio