Spausdinti šį puslapį

Integruotos šviečiančios LED grindjuostės – paprastas ir harmoningas sprendimas sujungiantis sienas ir grindis

Integruotos šviečiančios LED grindjuostės – paprastas ir harmoningas sprendimas sujungiantis sienas ir grindis Integruotos šviečiančios LED grindjuostės – paprastas ir harmoningas sprendimas sujungiantis sienas ir grindis

EUROPOS PARKETAS, specializuotas salonas, UAB SITOMA

www.europarketas.lt

Specializuotas grindų salonas „Europos parketas“ pristato austrų gamintojo „Admonter“ novatoriškus gaminius – integruotas grindjuostes su galimu LED apšvietimu.  Šviečianti grindjuostė – estetiškai labai švarus, išgrynintas, paprastas ir harmoningas sprendimas jungiant grindis su siena.

Integruotos šviečiančios LED grindjuostės

„Admonter“ šviečianti integruota grindjuostė yra sudaryta iš bazinio aliumininio profilio, kuris yra sumontuojamas pradinėje statybos darbų fazėje, šablono padedančio sumontuoti bazinį profilį reikiamame aukštyje ir apsaugančio nuo galimų klaidų rizikos, ir apdailinės dalies, kuri montuojama apdailos darbų pabaigoje įrengus grindis.

Grindjuostės konstrukcija sukurta taip, kad ji grindjuostės pritaikytos LED apšvietimo juostelėmsgali kompensuoti aukščių svyravimus ir joje esant poreikiui galima sumontuoti šviečiančią LED juostą.

Apdailinė grindjuostės dalis gaminama iš PEFC sertifikuotos medienos ir perdirbamo aliuminio profilio. Mediena gali būti šlifuota, niekuo nepadengta arba su gamykline apdaila atitinkančia beveik visas „Admonter“gaminamas grindis. Taip pat ji gali būti balta – paruošta dažymui reikiamu atspalviu.

Integruotos šviečiančios LED grindjuostės



1. Bazinis profilis.

2. Šablonas aukščiui.

3. Apdailinis profilis.

Grindjuostės ilgis - 2375 mm. Apdailinės dalies aukštis - 60 mm.

Specializuotas salonas „Europos parketas“ dirba nuo 1995 metų. Pagrindinė įmonės veiklos kryptis yra medinės grindys, jų įrengimas ir priežiūra. Bendrovė visoje Lietuvoje įrengia patalpų vidaus grindis, lauko terasas ir sporto grindis. Paslaugas atlieka aukštos kvalifikacijos meistrai su profesionalia įranga. Taip pat atlieka įrengtų grindų priežiūros darbus – vidaus grindų ar terasų valymą, plovimą bei atnaujinimą peralyvuojant.

„Europos parketas“ savo klientams siūlo platų medinių grindų asortimentą. Viena iš jų rūšių – parketlentės – namams suteikia išskirtinį jaukumo ir šilumos įspūdį. Ši natūrali medinių grindų danga puikiai tinka šildomų grindų įrengimui bei pasižymi plačia raštų, spalvų gausa.

Įmonė yra daugelio garsių pasaulio gamintojų atstovai, o partneriai ir klientai įmonę vertina už patikimumą, kompetenciją ir profesionalumą savo srityje. Bendrovė gali didžiuotis, kad tarp įgyvendintų projektų, greta šimtų namų, butų ir biurų yra tokie objektai, kaip Siemens arena Vilniuje, Kauno sporto halė, Vilniaus koncertų ir sporto rūmai, Valdovų rūmai, Vilniaus universitetas, ne viena ambasada ir ambasadorių rezidencija.

 

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio