Spausdinti šį puslapį

Dieninės užuolaidos – kaip išsirinkti?

Dieninės užuolaidos – kaip išsirinkti? Dieninės užuolaidos – kaip išsirinkti?

Dekoria.lt (Lado investicijos, UAB)

www.dekoria.lt

www.yellowtipi.lt

Dieninių užuolaidų tekstūra lengva – šios užuolaidos gerai praleidžia dienos šviesą, tačiau suteikia ir privatumo. Ketinantys įsigyti dienines užuolaidas, turėtų atkreipti dėmesį į kelis kriterijus: užuolaidų atliekamą funkciją, užuolaidų tipą, norimas spalvas, audinius, kainą.

Dieninės užuolaidos – kaip išsirinkti?

Užuolaidų funkcija

Norintiems apsaugoti savo privatumą, rekomenduojama rinktis tamsesnių atspalvių dienines užuolaidas. Dėl tamsesnio atspalvio užuolaidų į kambarius pateks mažiau saulės šviesos, patalpos dienos metu bus tamsesnės. Visgi turėsite daugiau privatumo. Mėgstantys šviesą, turėtų rinktis dviejų dalių dienines užuolaidas. Renkantis užuolaidas, svarbu nuspręsti, ar šviesa, ar privatumas jums svarbesnis.

Užuolaidų tipas

Įvairiausių stilių interjerams – klasikiniams ir moderniems – labiausiai tiks pieštukinio klostavimo užuolaidos. Šios populiarios užuolaidos kuria tvarkingų, modernių ir prabangių namų įspūdį.

Dieninės užuolaidos – kaip išsirinkti?


Kilpinio klostavimo užuolaidos labiausiai tiks provanso, romantiškiems, klasikiniams interjerams.

Dieninės užuolaidos – kaip išsirinkti?

Dienines užuolaidas galite keisti dieninėmis romanetėmis. Romanetės ypač tinka gyvenantiems nedideliuose namuose ar tuomet, jei kambariuose yra daug langų.  

Dieninės užuolaidos – kaip išsirinkti?

Užuolaidų spalvos

Užuolaidų spalvą reikėtų rinktis ypač atidžiai – namai dienos šviesoje dėl užuolaidų gali įgyti tam tikrą atspalvį, kuris jums gali ir nepatikti. Norėdami išvengti papildomų atspalvių namuose, rinkitės baltas ar švelnesnės, pavyzdžiui, dramblio kaulo, spalvos užuolaidas. Puikų interjerą sukursite tuomet, jei dieninių užuolaidų spalvas derinsite prie naktinių užuolaidų, kambario sienų, grindų spalvos.

Dieninės užuolaidos – kaip išsirinkti?

Prieš įsigydami užuolaidas, įsitikinkite, jog jos yra klostuotos. Dieninėms užuolaidoms rekomenduojamas dvigubas klostavimas – reikiamų įsigyti užuolaidų plotį sužinosite karnizo plotį padauginę iš dviejų. Jei norite dar labiau klostuotų užuolaidų, turėkite omenyje, jog tokios užuolaidos suteiks daugiau privatumo, tačiau sulaikys daugiau šviesos.

Dieninės užuolaidos – kaip išsirinkti?

Užuolaidų audiniai

Renkantis užuolaidų audinius, svarbu nuspręsti, ar įsigysite tik dienines, ar ir naktines užuolaidas. Jei kabinsite tik dienines užuolaidas, tuomet rinkitės storesnio audinio užuolaidas. Jei planuojate kabinti ir naktines užuolaidas, tuomet geriau rinktis plonesnio audinio dienines užuolaidas.

Nepamirškite, jog užuolaidas reikės dažnai plauti, todėl rinkitės audinį, kurį mokėsite prižiūrėti.

Svarbu atkreipti dėmesį, jog dienines užuolaidas virtuvėje gali pakelti vėjas. Todėl langus, esantiems šalia dujinės viryklės ar kito karščio židinio, geriau dengti dieninėmis romanetėmis.

Dieninės užuolaidos – kaip išsirinkti?

Užuolaidų kaina

Rinkdamiesi užuolaidas, atkreipkite dėmesį ir į jų kainą. Prisiminkite, jog užuolaidoms dažniausiai reikalingas dvigubas klostavimas. Romanetėms audinio reikia mažiau, tačiau reikalingas specialus romanečių mechanizmas. Dauguma gaminių dekoria.lt siuvami pagal klientų pateiktus išmatavimus. Norimo gaminio kaina www.dekoria.lt skaičiuojama automatiškai.

Dieninės užuolaidos – kaip išsirinkti?

Tekstilės įmonės dekoria.lt 20 metų darbo patirtis užtikrina aukščiausia gaminių kokybę ir geriausią aptarnavimą. Įmonės internetinėje parduotuvėje rasite daugiau informacijos apie užuolaidas, jų tipus, audinių spalvas ir kitus interjero sprendimus.  

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio