Spausdinti šį puslapį

Geoterminis siurblys ALPHA INNOTEC SWP 1100 bei kapiliariniai kilimėliai – komfortiškam biuro vėsinimui-šildymui

Geoterminis siurblys ALPHA INNOTEC SWP 1100 bei kapiliariniai kilimėliai – komfortiškam biuro vėsinimui-šildymui Geoterminis siurblys ALPHA INNOTEC SWP 1100 bei kapiliariniai kilimėliai – komfortiškam biuro vėsinimui-šildymui

TENKO BALTIC, UAB

tenko.lt

Komfortiškam biuro vėsinimui ir šildymui UAB „TENKO Baltic“ siūlo atsinaujinančią energiją tiekiantį geoterminį siurblį „Alpha Innotec SWP 1100“ bei lubose integruotus kapiliarinius kilimėlius „BEKA“.

Šis puikaus interjero 400 m2 dydžio „Katalita“ biuras – puikus to pavyzdys. Sveiki atvykę į ofisą, kuriame visi vaikšto apsiavę šlepetėmis...

Geoterminis siurblys ALPHA INNOTEC SWP 1100 bei kapiliariniai kilimėlai – komfortiškam biuro vėsinimui-šildymui

Geoterminis siurblys – itin galingas ir komfortiškas

Geoterminis siurblys „Alpha Innotec SWP 1100“ itin galingas, veikia tyliai, jo konstrukcija kompaktiška. Tokį siurblį paprasta montuoti, techniškai aptarnaujant – patogu prieiti iš priekio. Sujungius siurblį į kaskadinę sistemą, pasiekiamas dar didesnis galingumas.

Geoterminio siurblio „Alpha Innotec SWP 1100“ privalumai:      

  • aukštas COP iki 4,5 (B0/W35 – EN 255);       
  • galingumas viename prietaise iki 161 kW, galimybė sujungti į kaskadą iki 4 šilumos siurblių su lanksčiu galios reguliavimu. Šilumos šaltiniu naudojant gruntinį vandenį ar nuotekas pasiekiami galingumai iki 800 kW;      
  • šildymas ir vėsinimas (pasyvus ir aktyvus);       
  • patogus aptarnauti, didelių galimybių valdiklis su lietuvišku meniu Luxtronik 2.0;       
  • nuotolinis valdymas per kompiuterinį tinklą, internetą ar BACnet.

Įmonės specialistai profesionaliai konsultuoja rengiant techninius ir darbo projektus, montuojant geoterminio šildymo siurblius.

Geoterminis siurblys ALPHA INNOTEC SWP 1100 bei kapiliariniai kilimėlai – komfortiškam biuro vėsinimui-šildymui

Kapiliarinė sistema – minimalios vietos ir energijos sąnaudos

Kapiliariniai kilimėliai susideda iš daugybės lygiagrečiai orientuotų plonyčių, 3-4 mm storio, vandenį cirkuliuojančių vamzdelių. Individualiai pritaikytų matmenų kapiliariniai kilimėliai integruojami patalpą supančias plokštumas labai arti paviršiaus ir tokiu būdu įgalina ne tik labai komfortišką bei efektyvų lubų,taip pat ir grindų temperatūros reguliavimą, bet atveria galimybes panaudoti energijos šaltinius, kurių panaudoti iki šiol nebuvo įmanoma ar buvo neefektyvu.  

Kapiliarinė šildymo ir vėsinimo sistema su „BEKA“ kapiliariniais kilimėliais leidžia minimaliomis vietos ir energijos sąnaudomis užtikrinti optimalų patalpų klimatą. Patalpose, kurios šildomos ar vėsinamos kapiliarinių kilimėlių sistemomis, žmonės jaučiasi puikiai, jų produktyvumas yra didesnis.

Geoterminis siurblys ALPHA INNOTEC SWP 1100 bei kapiliariniai kilimėlai – komfortiškam biuro vėsinimui-šildymui

UAB „TENKO Baltic“  – inžinerinė kompanija, dirbanti atsinaujinančių energijos išteklių bei kitų pastatų inžinerinių sistemų srityje.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio