Spausdinti šį puslapį

Kompozicinės lauko durys VIKKING – unikali kokybė ir dizainas

Kompozicinės lauko durys VIKKING – unikali kokybė ir dizainas Kompozicinės lauko durys VIKKING – unikali kokybė ir dizainas

Adams LT, UAB

Kompozicinės durys „ViKKing“  yra unikalaus dizaino bei atsparios drėgmei. Kompozicinės durys – medžio estetika, aliuminio lengvumas, plieno atsparumas bei PVC patvarumas.

Šiltos lauko durys „ViKKing“ turi stiklo pluoštu dengtą varčią. Durų varčios konstrukcija, kuriai suteikiama suteikiama 25 metų garantija, – unikalus konstrukcinis sprendimas, iki šiol naudotas daugiausia atšiauraus klimato teritorijose. Stiklo pluoštas – itin atspari temperatūrinėms deformacijoms, atmosferiniam poveikiui medžiaga, ne tik dėl savo fizikinių savybių, bet ir dėl dekoravimo galimybių puikiai tinkanti naudoti lauko durų gamyboje.

Vikking durys

Varčią galima dažyti keliomis spalvomis (dažoma ekologiškais dažais, daugiasluoksne technologija), įspausti įvairių formų filingus, padengti paviršių medieną imituojančiu raštu. Duryse galima įkomponuoti įvairius, tiek įprastus, skaidrius ar matinius, tiek vitražinius stiklo paketus, kuriamus rankiniu būdu. Todėl šių durų dizainas individualus bei nesikartojantis. Galimi ir kiti varčios puošybos elementai.

Vikking durys

Kita labai svarbi „ViKKing“ durų savybė – šiluminė varža. Šios durys turi visuminį 0.81-0.85W/m2K šilumos perdavimo koeficientą, kurio dydis svyruoja priklausomai nuo „ViKKing“ durų konstrukcijos, varčios storio. Pati varčia yra pagaminta iš suklijuotų tarpusavyje daugybės tašelių varčios rėmo, sustiprinta metalinėmis juostomis ir užpildyta drėgmės neįgeriančiomis poliuretano putomis. Taip pagaminta varčia yra tvirta, šilta ir ilgaamžė. Stakta gaminama iš specialiai šioms durims ruošiamo A klasės patentuoto plastiko profilio, o dažoma pagal varčios spalvą. Taip pat galima rinktis staktą iš raudonmedžio medienos. Šiose duryse naudojamas žemo profilio aliuminio slenkstis, termiškai perskirtas tam, kad neperšaltų.

Vikking durys

Durų sandarumą užtikrina du perimetrai kokybiškų tarpinių, kurios gali būti keičiamos. Standartiškai durys siūlomos su trijuose taškuose rakinančia spyna (galima rinktis ir kitus spynų variantus), trimis reguliuojamais vyriais. Durų rankenos, spynų cilindrai komplektuojami atskirai – pagal kiekvieno kliento pageidavimus. Lauko durų  „ViKKing“ gamą sudaro „OPTIMAL“, „PREMIUM“ ir „ARCTIC“ produktų linijos – kiekviena linija siūlo papildomas apdailos galimybes, platesnį furnitūros pasirinkimą, o „ARCTIC“ linija – geriausias šilumines savybes tarp visų „ViKKing“ durų. Kiekviena durų linija padalinta į „DIPLOMAT” ir „CLASSIC” serijas – tai leidžia pasirinkti tinkantį durų dizainą nepriklausomai nuo durų komplektacijos lygio.

Vikking durys

Siūlomas neapribotas modelių, dydžių, spalvų bei išskirtinių vitražinių papuošimų iš nuosavų dirbtuvių pasirinkimas.Taip pat – platus aukščiausios kokybės apkaustų ir durų galanterijos pasirinkimas. Tokios durys pritaikytos prie nestandartinių statybinių angų, yra dviejų varčių, durų švieslangiai visų dydžių ir formų. Vien tik kompozicinėse duryse PVC staktos yra atsparios drėgmei bei su praplėtimų, jungiklių ir bet kokios konfiguracijos švieslangių sistema. Pagal pageidavimą staktos gaminamos iš aukščiausios kokybės Meranti medienos. Šios durys su užlaida arba be užlaidos, atidaromos į išorę arba į vidų.

Vikking durys

Kompozicinės durys „Vikking“ – 12 kokybės argumentų:

    1. Šiuolaikinė šešių kamerų 1PVCA Plius klasės stakta su struktūruoto tauraus medžio paviršiumi. PVC profiliai yra atsparūs drėgmei, puikiai izoliuoja nuo šalčio ir nereikalauja konservavimo.
    2. Kompozicinė varčia su specialia sustiprinta konstrukcija, apsaugančią nuo deformacijų net esant sunkioms klimato sąlygoms yra atspari drėgmei ir mechaniniams pažeidimams. Tik kompozicinės varčios išlaiko nepaprastai aukštą kokybę per dešimtmečius be konservavimo ir lakavimo būtinybės.
    3. Varčios danga yra pagaminta iš aukščiausios kokybės kompozicinių plokščių atsparių įbrėžimams ir pažeidimams.
    4. Kieta daugiasluoksnė konstrukcija užtikrina varčios stabilumą bei priešįsilaužiminę apsaugą.
    5. Vandeniui atsparus kompozicinis rėmas saugo varčios vidų nuo drėgmės.
    6. Befreoninė izoliacija užtikrina puikią apsaugą nuo šilumos praradimo.
    7. Aukščiausios kokybės lakai bet kurios RAL spalvos, arba vienas iš daugelio medį imituojančių dekorų kartu su visišku kompozicinių durų atsparumu drėgmei suteikia jiems tokio atsparumo laipsnio, kokio neturi nei viena iš tradicinių medžiagų.
    8. Kompozicinėms durims specialiai suprojektuotos silikoninės sandarinimo tarpinės užtikrina apsaugą nuo šilumos praradimo ir malonų garsą uždarant.
    9. Žemas aliuminio slenkstis su patvariu terminiu įdėklu užtikrina izoliaciją nuo išorinio klimato.
    10. Termoizoliaciniai poslenkstiniai profiliai su šilto montavimo sistema užtikrina stabilią durų padėtį, naikina šiluminius tiltelius ir apsaugo nuo drėgmės.
    11. Specialiai gaminamos spynų plokštelės iš nerūdijančio plieno užtikrina pilną reguliacija per visą durų naudojimo laikotarpį.
    12. Daugiataškių spynų ir priešįsilaužiminių blokadų sistema kelia priešįsilaužiminės apsaugos lygį.

Vikking durys

Atraskite naujas lauko durų kokybės ir dizaino tendencijas su „Vikking“ durimis.

Kompozicinės lauko durys VIKKING – unikali kokybė ir dizainas

Kompozicinės lauko durys VIKKING – unikali kokybė ir dizainas

Kompozicinės lauko durys VIKKING – unikali kokybė ir dizainas

Kompozicinės lauko durys VIKKING – unikali kokybė ir dizainas

Vilniaus mieste ir rajone, Šalčininkuose, Molėtuose turinti filialus UAB „Adams LT“ gamina, montuoja ir prekiauja „Passiv-Line“, „Aluplast“, „Veka Schüco“, „Brügmann-Salamander“ plastikiniais langais, aliuminiais langais „Aliplast“, kompozicinėmis durimis „Vikking“, plastikinėmis, stumdomosiomis, aliuminio ir šarvuotomis durimis, žaliuzėmis, roletais, širmomis ir apsauginėmis žaliuzėmis bei aliuminėmis konstrukcijomis.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio