Spausdinti šį puslapį

Prekyba stogų dangomis ir jų priedais

Prekyba stogų dangomis ir jų priedais Prekyba stogų dangomis ir jų priedais

NORD PROFIL, UAB Stogo dangų prekyba

www.stogodanguprekyba.lt

Stogas – rimta, ilgalaikė investicija, kuri padeda padidinti namo vertę ir sudaryti prabangos įspūdį. Todėl jo pasirinkimui reiktų skirti ypatingą dėmesį.

Rinkdamiesi stogo dangą, žmonės labai dažnai susiduria su įvairiais mitais apie jų kainas, parametrus ar tarnavimo laiką. Stogo dangos, jei ji sukomplektuota ir įrengta tinkamai, tarnavimo laikas yra labai ilgas. Tačiau, norint tiksliai žinoti, koks stogo dangos tipas tinkamiausias konkrečiu atveju, kokia garantija suteikiama, ar kokie priedai bus reikalingi, reikėtų kreiptis į specialistus. Specialistai Jums patars, kaip įsirengti patikimą ir nepriekaištingos išvaizdos stogą.

Prekyba stogų dangomis ir jų priedais

UAB „Nord Profil“ prekiauja visomis stogų dangomis ir siūlo platų prekių asortimentą – stogų dangas, priedus bei reikalingas statybines statybines medžiagas tam, kad stogas tarnautų nepriekaištingai.

„Nord Profil“ parduodamos stogų dangos:

  • šlaitinai stogai: plieninės dangos, beasbestinis šifers, čerpės (keraminės, varinės, betoninės, bituminės), skalūninė stogo danga;
  • plokšti stogai: prilydoma bituminė ir PVC danga, termoizoliacinės ir daugiasluoksnės plokštės, konstrukciniai profiliai.

Prekyba stogų dangomis ir jų priedais

„Nord Profil“ parduoda ne tik stogų dangas, bet ir jų priedus: plėveles, pakalimo profilius, lietaus nuvedimo sistemas, kaminų sistemas, stogų langus ir skardos lankstinius, jų apšiltinimo medžiagas.

Prekyba stogų dangomis ir jų priedais

Įmonė „Nord Profil“  parduoda statybines medžiagas:

  • termoizoliacines plokštes „HYDROTHERM“ plokštiems stogams;
  • teptinius hidroizoliacinius produktus „IZOFLEX“ bitumo ir polimerų pagrindu: hermetikus, mastiką, gruntus;
  • polimerinę hidroizoliaciją „HYDROFLEX“.

„Nord Profil“ taip pat atlieka ir visus plokščio stogo dengimo, stogo dangos keitimo, renovacijos ar remonto darbus. Bendrovės specialistai dirba visoje Lietuvoje, gali įgyvendinti net ir pačius prabangiausius ir sudėtingiausius Jūsų projektus.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio