Spausdinti šį puslapį

Kanalizacijos įrengimas – lietaus vandens nukreipimui

Kanalizacijos įrengimas – lietaus vandens nukreipimui Kanalizacijos įrengimas – lietaus vandens nukreipimui

VANDENS EKSPERTAI, UAB

UAB „Vandens ekspertai“ prekiauja nuotekų valymo įrenginiais bei teikia lietaus kanalizacijos įrengimo paslaugas. Kanalizacijos įrengimas – būtinas kiekviename name, taip yra užtikrinama, kad lietaus vanduo nesukels nuostolių ir nepažeis namo konstrukcijų.

Kanalizacijos įrengimas

Kanalizacijos įrengimas nėra sudėtingas, bet šiam darbui reikėtų pasirinkti šios srities specialistus. Labai svarbu vieta, aplinka, kad nebūtų padarytos reikšmingos klaidos ir molinga žemė nepridarytų daugiau nuostolių. Dažniausiai daromos klaidos ir yra molingoje žemėje, kai patys susimontavę kanalizacijos sistemą pamiršta, kad ją taip pat reikia prižiūrėti, išvalyti, taip užtikrinant tolimesnį jos funkcionavimą. Laiku neišvalytas kanalizacijos įrengimas gali būti nemalonių kvapų šaltiniu, be to, trumpėja ir eksploatacijos laikas.

Lietaus kanalizacijos įrengimas

Lyjant nuo namo tekantis vanduo kažkur nubėga, todėl yra sukurta specialiai tam skirta sistema – lietaus valymo įrengimas. Ši sistema sukonstruota taip, kad visada, lietaus ar kitas vanduo atsiradęs namo teritorijoje atrastų kelią, kur nubėgti. Tokiu būdu, nubėgantis vanduo nepridaro jokios žalos statiniams ar sklype esančioms konstrukcijoms.

Be to, tekantis vanduo gali nešti ne tik lapus, bet ir visokius nešvarumus, kurie gali užkimšti ir pačią nuotekų sistemą. Tokie sistemos sutrikimai gali pakenkti visai sistemai ir lietaus kanalizacijos įrengimas taps nefunkcionaliu. Tokiems netikėtumams išvengti, lietaus kanalizacijos įrengimas turi ir filtravimo sistemą. Viena sistema filtruoja stambius nešvarumus, tokius kaip lapai ir didesnės šakos, o kitas, tankesnis tinkliukas filtruoja su vandeniu tekančias žemes ar net dulkes. Tinkamai prižiūrimas lietaus kanalizacijos įrengimas tarnaus ilgai, nepateikdamas jokių nepatogumų.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio