Spausdinti šį puslapį

Santechnikos darbai, namų šiluma ir švarus oras – viskas vienose rankose

Santechnikos darbai, namų šiluma ir švarus oras – viskas vienose rankose Santechnikos darbai, namų šiluma ir švarus oras – viskas vienose rankose

Tikstara, UAB

UAB „Tikstara“ atlieka visus santechnikos darbus, įrengia šildymo ir vėdinimo sistemas, montuoja lauko inžinerinius tinklus. Visus darbus įmonė atlieka greitai ir profesionaliai, siekdama patenkinti visų klientų poreikius. „Tikstara“ pasirūpins Jūsų namų šiluma, gaiviu švariu oru ir tvarkinga santechnika.

UAB „Tikstara“ atlieka visus reikalingus darbus nuo projektavimo, sistemų įrengimo iki pridavimo. Įmonė ne tik įgyvendina naujus projektus, bet ir renovuoja jau įrengtas sistemas. Bendrovė pasirūpina visų medžiagų įsigijimų ir pristatymu.

UAB „Tikstara“ teikiamos paslaugos:

  • Visi santechnikos darbai.
  • Vėdinimo ir kondicionavimo sistemų projektavimas, įrengimas ir priežiūra.
  • Lauko inžinerinių tinklų įrengimas.

Įmonė suteiks pilna aptarnavimą nuo projekto pradžios iki pabaigos. Siūlomų prekių ir paslaugų kainos yra priimtinos, be to, klientui yra pateikiama sąmata, kurioje įrašytos visos medžiagų ir darbų kainos.

UAB „Tikstara“ dirba profesionalai, kurie suteiks visą reikalingą informaciją ir konsultuos iškilusiais klausimais. Darbai atliekami kokybiškai ir profesionaliai visoje Lietuvoje. Be to, visiems atliktiems darbams suteikiama garantija.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio