Spausdinti šį puslapį

Banguoti stogo lakštai Expressiva - stogas su charakteriu

Banguoti stogo lakštai Expressiva - stogas su charakteriu Banguoti stogo lakštai Expressiva - stogas su charakteriu

PRESTĖJA, UAB

UAB „Prestėja“ pristato trečios kartos banguotus stogo lakštus „Expressiva“. „Expressiva“ banguotų lakštų pavadinimas apibūdina patį produktą, kurio išskirtinumas – blizgus vario spalvos paviršius, suteikiantis stogui gyvybingumo įspūdį – keičiantis apšvietimo intensyvumui bei kampui, keičiasi stogo dangos spalva, o atsirandantis šešėlių žaismas padaro stogą tarsi gyvą.

„Expressiva“ banguoti stogo lakštai – unikalus produktas, pasižymintis ne tik didesniu atsparumu aplinkos poveikiui, bet ir išsiskiriantis iš visų, šiuo metu esančių rinkoje, banguotų lakštų savo spalva bei CrystalCoat© padengimu.

„Expressiva“ – moderni stogo danga išskirtiniam stogui

Ilgus metus stogo danga buvo suprantama, kaip įprastas akiai ir standartizuotas produktas, tačiau „Expressiva“ visa tai keičia – blizgus vario spalvos padengimas padės jūsų namą paversti tikrais namais, atspindinčiais jūsų asmenybę. Atsižvelgiant į šiuolaikines architektūros standartus bei tendencijas, UAB „Prestėja“ siūlo UAB „Eternit Baltic“ inovatyviausius ir mažiausius banguotus lakštus rinkoje, kurie stogui suteiks ne tik čerpinio stogo vaizdą, bet ir modernaus išskirtinio stogo emociją.

„Expressiva“ banguoti stogo lakštai yra ekspresyvūs, išraiškingi ir skirti neeiliniam klientui, ieškančiam išskirtinumo, norinčiam, kad jo namas būtų ne pilkos masės dalis, bet atkreiptų praeivių dėmesį ir žavėtų aplinkinius.

„Expressiva“ banguoti lakštai - tai kruopštaus darbo ir 6-erių metų tyrimų rezultatas, neturintis analogų nei Lietuvoje, nei visame pasaulyje. UAB „Eternit Baltic“ kartu su „Etex“ įmonių grupe nuo pat naujos gamyklos atidarymo 2010-aisiais vystė išskirtinės stogo dangos idėją, kuri banguotų lakštų produktams atvertų duris į naują, modernių ir estetiškų stogo dangų erą.

Banguoti stogo lakštai Expressiva

Varis – moderni klasika

Vario spalvos banguoti stogo lakštai leidžia įgyvendinti kūrybiškiausias architektų idėjas, o ryškus ir ilgaamžis CrystalCoat© paviršius padeda sukurti išskirtinį pastato dizainą. Pastaruoju metu varinės dangos nepaprastai išpopuliarėjo. Jos naudojamos ne tik tradiciniams pastatams apipavidalinti ar seniems renovuoti, bet ir šiuolaikinių verslo, prekybos paskirties ar privačių namų eksterjerui kurti. Ši spalva karaliauja ir šokiruoja savo naujumu visose srityse, įskaitant ir stogo dangas. Vario spalva praturtina vientisą namo eksterjerą ir pastatui suteikia solidumo, o šiuos banguotus lakštus derinant su medžiu, sukuriamas jaukaus ir harmoningo pastato vaizdas. Žaismingas, blizgus paviršius pabrėžia ne tik klasikinių, bet ir modernių pastatų architektūrinius sprendimus.

CrystalCoat© dažymo technologija

Dėl CrystalCoat© dažymo technologijos, „Expressiva“ banguoti lakštai ne tik turi žaižaruojantį paviršių, tačiau yra atsparesni atmosferos poveikiui ir cheminėms medžiagoms. Viršutinis „Expressiva“ paviršius padengtas žėručio kristalų permatoma plėvele, kuri padidina banguotų lakštų atsparumą vandens, rūgščių, šarmų, tradicinių tirpiklių, aliejų poveikiui.

Žėručio kristalai yra natūralus, permatomas, optiškai plokščias, lengvai skylantis į plonas juostas, bespalvis, elastingas ir nespūdus produktas. Kristalai yra nedegūs, netirpūs ir gali atlaikyti karštį nuo 600 C iki 900 C, priklausomai nuo apdirbimo būdo ir kristalų tipo. Žėručio kristalai turi mažą šilumos laidumą, puikų terminį stabilumą bei gali būti veikiami aukštų temperatūrų, nebijant pastebimų pokyčių. Šie kristalai yra ne tik lankstūs, elastingi, bet ir tvirti, turintys aukštą tempimo jėgą. Jie gali atlaikyti didelį mechaninį spaudimą.

Banguoti stogo lakštai Expressiva



„Expressiva“ – nebijantiems išsiskirti ir ieškantiems išraiškingo, drąsaus stogo sprendimo

„Expressiva“ – mažiausio ilgio lakštai, dėl savo matmenų sukuriantys išskirtinį stogo  vaizdą, artimą čerpinio stiliaus stogui. Blizgus vario spalvos padengimas garantuoja stogo unikalumą, o namas jums taps tarsi vizitinė kortelė, pabrėžianti jūsų išskirtinumą.

Rankų darbo, išlenktų formų, originalios stogo detalės sukuria estetiškumo ir vientisumo vaizdą, todėl stogas atrodys išbaigtas, prabangus ir originalus. Aukštų bangų pluoštinio cemento lakštai yra ne tik gražūs, tačiau ir patvaresni, nei žemų bangų lakštai.

Banguotų stogo lakštų privalumai

Banguoti lakštai yra gaminami vienintelėje tokios stogo dangos UAB „Eternit Baltic“ gamykloje Baltijos šalyse Naujojoje Akmenėje jau daugiau nei 20 metų. Banguoti lakštai tai saugi beasbestinė stogo danga, gaminama iš cemento, kalkakmenio, celiuliozes, vandens bei asbestą pakeitusio PVA pluošto. Pluoštinis cementas pasižymi puikiais atsparumo aplinkos poveikiui bei patvarumo rodikliais, tad stogo danga tarnaus ilgai, nereikalaus priežiūros ir atrodys estetiškai. Pluoštinis cementas yra vertinamas dėl cheminio neutralumo į aplinką neišskiria jokių cheminių medžiagų ir nesąveikauja su kitomis kenksmingomis medžiagomis. Be to, pats gamybos procesas ekologiškas - gaminant pluoštinį cementą nelieka jokių antrinių žaliavų.

CrystalCoat© vario spalvos padengimas suteikia banguotiems lakštams žaižaruojantį paviršių, kurio dėka išgaunamas gyvo stogo efektas - besikeičiant apšvietimo kampui, stogui suteikiamas vis kitoks vaizdas.

Dėl giluminės ir tolygaus dažymo technologijos CurtCoat© panaudojimo gamybos procese, lakštai nudažomi itin kokybiškai. Šios dažymo technologijos principas yra paremtas dviejų dažų sluoksnių įterpimu į lakštą. Prieš dažant, subrandinti lakštai yra nuvalomi ir įkaitinami iki tam tikros temperatūros, kurią pasiekus, lakšto poros prasiplečia ir į jas specialiais šepečiais įtrinami dažai. Tuomet lakštai yra džiovinami, kad susiformuotų pirma dažų plėvele ir jie būtų paruošti „užuolaidiniam“ dažymui. Užuolaidinio dažymo metu lakštas užliejamas vientisa dažų srove. Taip sukuriamas lygus paviršius. Tai užtikrina banguotų lakštų padengimo ilgaamžiškumą ir atsparumą.

Banguotiems lakštams nudažyti naudojami specialūs difuziški dažai, kurie leidžia stogui kvėpuoti. Naudojant šiuos dažus, nesukuriamas šiltnamio efektas pastato viduje, todėl nesikaupia kondensatas. Taip apsaugomos namo konstrukcijos, apšiltinimo sluoksnis nuo sudrėkimo, o pastato viduje nesiveisia pelėsis.

Lakštai yra pilnai paruošti montavimui. Dėl nupjautų kampų ir pragręžtų skylių, lakštų montavimas yra greitas ir nesudėtingas, o juos pakelti ir montuoti gali vienas žmogus. Taip sutaupomos išlaidos, skirtos montavimui.

Aukštos bangos lakštams suteikia ne tik estetišką vaizdą, bet ir tvirtumą. „Expressiva“ lakštų bangos yra 51 mm aukščio ir lyginant su standartinio profilio lakštais, 11 mm aukštesni. Kuo aukštesne banga, tuo didesnes apkrovas atlaiko pats lakštas. Tai labai svarbu Lietuvos klimatui, kuriam būdingos šaltos žiemos su iškrentančiu dideliu sniego kiekiu. Be to, prireikus užlipti ant stogo, nelieka baimes, jog įlūšite. Tai ypač naudinga stogo remonto atveju.

Banguoti lakštai yra laikui nepavaldūs produktai. Jie atsparūs šarmams, rūgštims ir kenksmingam aplinkos poveikiui. Dėl to gamintojas lakštų tarnavimo laiką deklaruoja net iki 50 metų. Skirtingai nuo kitų Lietuvos rinkoje esančių banguotų lakštų, „Expressiva“ lakštams gamintojas suteikia 30 metų garantiją stogo dangai be jokių išlygų ir papildomų sąlygų, kaip kokybiškos stogo dangos įrodymą.

Su originaliais „Expressiva“ pluoštinio cemento banguotų lakštų priedais, stogą sukomplektuoti bus paprasta, o pastatas atrodys tvarkingas ir išbaigtas. Banguotų lakštų priedų sistema tapti tam tikru dekoratyviniu elementu, suteikiančiu stogui individualumo ir patrauklumo.

Kuriant stogo dangos priedus, UAB „Eternit Baltic“ specialistai atsižvelgė į pluoštinio cemento lakštų dizainą, todėl priedai gaminami išlenktų formų. Taip stogui suteikiamas vientisumo ir estetiškumo įspūdis. Šie priedai gaminami iš tos pačios, pluoštinio cemento, medžiagos, todėl stogas neturės tarpusavyje nederančių elementų ar „svetimkūnių“.

Banguoti stogo lakštai Expressiva

Daugiau nei 20 metų gamintojo patirtis

UAB „Eternit Baltic“ yra lyderiaujantis ir vienintelis fibrocementinių lakštų gamintojas Baltijos šalyse, daugiau nei 20 metų siūlantis inovatyvius ir tvarius stogų ir fasadų sprendimus. Bendrovė priklauso Belgijos statybų pramones grupei „Etex“. Grupes „Etex“ įmones sudaro pasauline organizaciją, kurioje dirba daugiau nei 17 500 atsidavusių žmonių, pasklidusių po 45 viso pasaulio šalis.

UAB „Eternit Baltic“ gali pasiūlyti visapusišką šlaitinių stogų apdailos koncepciją, nes kuria, gamina ir parduoda visas tam reikalingas dalis. Gaminių kolekcija apima visas reikalingas priemones: nuo stogo plokštelių, keraminių ir betoninių čerpių iki banguotų lakštų. Jeigu pasirinksite UAB „Eternit Baltic“, tai reikš, kad pasirinkote ateitį be jokių rūpesčių.

UAB „Eternit Baltic“ įmonė nuolat tobulina savo produktus, kuria gamybos ir dažymo technologijas bendradarbiaujant su „Etex“ grupes tyrimų centru. 3-ios kartos „Expressiva“ banguoti lakštai įrodo, jog fibrocementiniai gaminiai gali būti moderni ir stilinga stogo danga, kuri savo savybėmis lenkia kitų medžiagų stogo dangas.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio