Spausdinti šį puslapį

Granito gaminiai iš akmens apdirbimo centro SIBRUSTA – išrankiausiam skoniui

Granito gaminiai iš akmens apdirbimo centro SIBRUSTA – išrankiausiam skoniui Granito gaminiai iš akmens apdirbimo centro SIBRUSTA – išrankiausiam skoniui

SIBRUSTA, UAB

sibrusta.eu

Akmuo – itin ilgaamžė apdailos medžiaga, naudojama interjere ir eksterjere. Granito akmens pagalba sukursite išskirtinį namų stilių, o tai padės įgyvendinti Akmens apdirbimo centro „SIBRUSTA“ meistrai.

UAB „SIBRUSTA“ parduoda natūralaus akmens - granito produkciją ir teikia gamybos bei montavimo paslaugas. Įmonės interneto svetainėje sibrusta.eu galite susipažinti su plačia aukščiausios kokybės granito plokščių ekspozicija bei pasigrožėti įgyvendintais darbais. Galbūt pasisemsite idėjų savo namų jaukumui.

Granito akmens plokštės yra skirta stalviršių, palangių, laiptų pakopų, baldų gamybai, sienų, grindų, židinių ir kitų interjero elementų apdailai, taip pat fasadų ir grindinių įrengimui.

Bendrovė  įgijusi ilgą patirtį šiame versle. Naudodami naują, modernią, profesionalią įrangą, „SIBRUSTA“ iš natūralaus akmens plokščių gamina stalviršius, palanges, laiptų pakopas, židinių apdailas ir kitus gaminius. Jums tereikia išsirinkti akmenį, o visa kita: išsimatuos, pakonsultuos, pristatys ir sumontuos patyrę „SIBRUSTA“ meistrai. Gamybos procese įmonė taiko aukščiausios kokybės medžiagas, naujausias ir moderniausias technologijas.

Granito gaminiai

Akmens apdirbimo centras „SIBRUSTA“ atlieka ne tik individualius užsakymus, bet ir komercinių bei valstybinių organizacijų projektus. Aukštos kvalifikacijos ir didelę patirtį turinti komanda sėkmingai įgyvendina išsikeltus uždavinius.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio