Spausdinti šį puslapį

Vonios kambario įranga LUV – jau MURESTA salonuose

Vonios kambario įranga LUV  – jau MURESTA salonuose Vonios kambario įranga LUV – jau MURESTA salonuose

Semerita, UAB

„Muresta“, įmonė prekiaujanti vonios kambario įranga, pristato naują, išskirtinę vonios kambario įrangos ir baldų kolekciją „Duravit Luv“. Ši kolekcija, įkvėpta šiaurietiškos gamtos, pasižymi funkcionalumu ir nepriekaištinga elegancija.

Vonios kambario įranga LUV  – jau MURESTA salonuose

„Luv“ – rytojus prasideda šiandien

Šios serijos praustuvai yra pagaminti iš specialios keramikos „DuraCeram®“. Tai medžiaga, padedanti sukurti ypatingai tikslias ir ovalias linijas.

Ploni praustuvų kraštai suteikia daugiau erdvės praustuvo vidui – praustuvo dubuo yra talpesnis už kitų gamintojų siūlomas alternatyvas. Tačiau tai ne viskas.

Vonios kambario įranga LUV  – jau MURESTA salonuose

Kolekcijoje taip pat siūlomi sprendimai mažiems vonios kambariams. Mažuose praustuvuose integruota platforma maišytuvui yra labai patogi ir kaip lentyna muilui ar kitiems daiktams. Tai ypatingai taupo erdvę.

„Luv“ serijos praustuvai siūlomi ir su išoriniu matiniu baltu, pilku bei smėlio spalvos paviršiumi.

Vonios kambario įranga LUV  – jau MURESTA salonuose

Svarbu visuma ir netradicinių medžiagų panaudojimas

Siekiant estetinės visumos kolekcija apima ne tik praustuvus, tačiau ir komodas. Komodų stalčiai atidaromi ir uždaromi labai švelniai dėl tip-top technologijos ir savarankiško užsidarymo funkcijos.

Vidiniai stalčių dėklai yra iš solidaus riešuto arba klevo. Baldams siūlomos naujos spalvos – „White“, „Nordic White“, „Taupe“, „Stone grey“, „Light blue“ ar „Night blue“ leidžia susikurti išskirtinai individualų vonios kambario stilių.

Vonios kambario įranga LUV  – jau MURESTA salonuose

Baldams naudojamas medis buvo pasirinktas neatsitiktinai. Medis nuo seno žinomas, kaip ekologiška ir patvari medžiaga. Vonios kambariui medis priduoda jaukumo. Be to, gaminiai pasižymi lengva priežiūra.

Vonios kambario baldai tęsia plačią kolekciją ir ją papildo konsolės plokštėmis, pagamintomis iš kvarco arba amerikietiško riešutmedžio. Švelniai užapvalinti plokščių kraštai puikiai dera su praustuvais.

Vonios kambario įranga LUV  – jau MURESTA salonuose

Dėmesys smulkiausioms detalėms – veidrodis su pašiltinimo funkcija

Jeigu norite išlaikyti visumą pasinaudokite galimybe į savo vonią įsileisti „Duravit“ sukurtus veidrodžius. Bekontaktis apšvietimo įjungimas su įvairiais LED apšvietimo variantais bei veidrodžio pašildymo funkcija užtikrins naudojimosi komfortą kiekvienoje situacijoje, net ir po karšto dušo. Tai sukurta ieškantiems geriausio.

Vonios kambario įranga LUV  – jau MURESTA salonuose

„Muresta įmonių grupė“ – ženklas, jungiantis salonus, jau daugiau kaip 20 metų Lietuvoje pristatančius ir prekiaujančius žinomiausia ir kokybiškiausia Europos santechninės keramikos, įrangos, keraminių plytelių ir šildymo įrangos gamintojų produkcija. Kiekvienas salonas pasižymi savita ir aiškia koncepcija, erdviomis ir gausiomis ekspozicijomis, naujausiomis, įdomiausiomis santechninės keramikos, įrangos, dekoratyvinių plytelių bei šildymo produktų kolekcijomis. Visuose salonuose dirba profesionalūs konsultantai ir dizaineriai, kurie ne tik suteiks visą reikalingą informaciją, bet ir padės suprojektuoti Jūsų svajonių vonios kambarį.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio