Spausdinti šį puslapį

Smėlio dėžės ir kiti lauko baldai darželiams, lopšeliams, individualiems asmenims

Smėlio dėžės ir kiti lauko baldai darželiams, lopšeliams, individualiems asmenims Smėlio dėžės ir kiti lauko baldai darželiams, lopšeliams, individualiems asmenims

KARŽYGIS, UAB

www.karzygis.lt

Įmonės „Karžygis“ veiklos kryptis yra plati ir įvairiapusiška, tarp įmonės teikiamų paslaugų yra ir darželių aptarnavimas. UAB „Karžygis“ prekiauja smėlio dėžėmis ir kitais įvairiais lauko baldais – sūpynėmis, pavėsinėmis, stalais ir kita.

Įmonė gali pagal kiekvieno poreikį pagaminti įvairių išmatavimų smėlio dėžes ir kitus lauko baldus. Taip pat gamina ir įrengia medinius takelius.

Smėlio dėžės

Smėlio dėžes gaminamos iš obliuotos arba apvalios spygliuotos medienos su dangčiais arba be jų.

 

Smėlio dėžės

 

Dangtis yra lengvai atverčiamas į patogius sėdėti suoliukus.

 

Smėlio dėžės

 

Vaikų darželiams, kiemams, mokykloms ir kitoms ugdymo įstaigoms, „Karžygis“ veža naują patikrintą ir sertifikuotą smėlį bei išveža seną. Bendrovės vežamas smėliukas yra laboratoriškai patikrintas ir sertifikuotas, sertifikatas išduodamas paslaugos suteikimo metu. Įmonė gali atvežti viršutinį žemės sluoksnį, žvyrą. Viena iš veiklų yra dirbtinės žolės (vejos) klojimas.

Smėlio dėžės



Įmonė išveža šiukšles, lapus, medžių šakas ir kitas atliekas. Be to, atlieka aplinkos tvarkymo darbus, sėja žolytę, rauna kelmus.

Smėlio dėžės

Darželius įmonė aptarnauja jau daugiau nei 10 metų.

Smėlio dėžės

Taip pat „Karžygis“ aptarnauja ir individualius asmenis.

Smėlio dėžės

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio