Spausdinti šį puslapį

Įėjimo grotelės ir kilimėliai - patraukli ir lengvai prižiūrima kojų valymo sistema

Įėjimo grotelės ir kilimėliai - patraukli ir lengvai prižiūrima kojų valymo sistema Įėjimo grotelės ir kilimėliai - patraukli ir lengvai prižiūrima kojų valymo sistema

Rimotex, UAB

www.rimotex.lt

Įėjimo grotelės ir kilimėliai yra sukurti kaip patraukli ir lengvai prižiūrima kojų valymo sistema visose intensyvaus judėjimo vietose.

Įėjimo grotelės ir kilimėliai surenka stambų purvą, smėlį ir dulkes dar prieš įeinant į pastatą. Mažiau nešamas purvas į pastato vidų reiškia mažesnes valymo išlaidas, sumažina paslydimų tikimybę, negadina grindinės dangos ir pagerina bendrą patalpų įvaizdį.

Lauke prie pagrindinio įėjimo rekomenduojama naudoti groteles su šepetėlių, ar šepetėlių / gumos intarpais. Tvirti šepetėlio šereliai pašalina, nugramdo stambų purvą iš batų pado protektoriaus tarpelių. Guminės juostos nuvalo likusį smulkų purvą, bei suteikia stabilumo jausmą besivalančiajam.

Vidaus patalpose prie įėjimo rekomenduojama naudoti groteles kombinuojant su tekstilės intarpais, arba tiesti efektyviai valantį tekstilinį kilimą. Aukštos kokybės tekstilės (kilimo) juostos sulaiko dulkes ir puikiai absorbuoja drėgmę (net iki 8kg/m2).

Rekomenduojame įsigyti Lietuvoje gaminamas įvairių konfigūracijų kojų valymo groteles Topwell, groteles su šepetėliais Brushwell, bei efektyviai valantį tekstilinį kilimą Shatwell. Grotelės ir kilimėliai gaminami pagal individualius matmenis, tai leidžia neprisirišti prie standartinių matmenų ir groteles derinti prie esamo interjero. Grotelės montuojamos grindų įgilinime arba nepriklausomoje vietoje naudojant nuolydį.

TOPWELL grotelių pagrindą sudaro aliuminio profilis sujungtas nerūdijančio plieno trosais, įterpiant guminius žiedus. Pagal kliento pageidavimus grotelės gaminamos su trigubo šepetėlio, gumos ar tekstilės intarpais. Bendras jų aukštis 23 mm. TOPWELL suprojektuota taip, kad visas purvas per tarpelius patektų po grotelėmis, taip jos visuomet atrodo švarios. Guminiai žiedai intarpuose suteikia grotelėms lankstumo, jas lengva susukti ir išvalyti po jomis esantį purvą. Grotelės montuojamos grindų įgilinime arba nepriklausomoje vietoje su nuolydžiu, bei dedamos į dėžes.

Įėjimo grotelės ir kilimėliai

Įėjimo grotelės ir kilimėliai

Įėjimo grotelės ir kilimėliai

Įėjimo grotelės ir kilimėliai

Įėjimo grotelės ir kilimėliai

Įėjimo grotelės ir kilimėliai


 
BRUSHWELL yra juodo plastiko juostos su dvieiliu šepetėliu. Bendras jų aukštis 22 mm. BRUSHWELL suprojektuotos taip, kad visas purvas per tarpelius patektų po grotelėmis, taip jos visuomet atrodo švarios. Guminiai žiedai intarpuose suteikia grotelėms lankstumo, jas lengva susukti ir išvalyti po jomis esantį purvą. Šepetėliai turi savybę sugrįžti į pirminę būseną po intensyvaus judėjimo. Grotelės montuojamos grindų įgilinime arba nepriklausomoje vietoje su nuolydžiu, bei dedamos į dėžes.

 

Įėjimo grotelės ir kilimėliai

SHATWELL yra pagrindinio įėjimo kilimėlis puikiai absorbuojantis drėgmę ir net iki 8 kg/m2 surenkantis purvo. Skirtas naudoti vidaus patalpose intensyvaus judėjimo sąlygomis. Gali būti dedamas grindų įgilinime arba nepriklausomoje vietoje su guminiu nuolydžiu.

Įėjimo grotelės ir kilimėliai

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio