Spausdinti šį puslapį

Įėjimo kojų valymo kilimėliai ir grotelės TOPWELL - sukurti kaip patraukli ir lengvai prižiūrima kojų valymo sistema visose intensyvaus judėjimo vietose

Įėjimo kojų valymo kilimėliai ir grotelės TOPWELL - sukurti kaip patraukli ir lengvai prižiūrima kojų valymo sistema visose intensyvaus judėjimo vietose Įėjimo kojų valymo kilimėliai ir grotelės TOPWELL - sukurti kaip patraukli ir lengvai prižiūrima kojų valymo sistema visose intensyvaus judėjimo vietose

Rimotex, UAB

www.rimotex.lt

Įmonės "Rimotex" gaminami įėjimo kilimėliai ir grotelės surenka stambų purvą, smėlį ir dulkes dar prieš įeinant į pastatą. Mažiau nešamas purvas į pastato vidų reiškia mažesnes valymo išlaidas, sumažina paslydimų tikimybę ir pagerina bendrą įvaizdį.

Įėjimo kojų valymo kilimėliai ir grotelės TOPWELL

TOPWELL yra pagrindinio įėjimo kilimėlis, skirtas naudoti intensyvaus judėjimo sąlygomis, tokiomis kaip oro uostai, prekybos centrai, visuomeniniai pastatai, daugiabučiai, bei individualūs namai ir t.t. TOPWELL puikiai atlieka gramdymo, valymo, nusausinimo, purvo surinkimo funkcijas.

Įėjimo kojų valymo kilimėliai ir grotelės TOPWELL


TOPWELL grotelių pamatą sudaro aliuminio profilis sujungtas nerūdijančio plieno trosais, įterpiant guminius žiedus. Pagal kliento pageidavimus grotelės gaminamos su trigubo šepetėlio, gumos ar tekstilės intarpais. Bendras jų aukštis 23 mm. TOPWELL suprojektuota taip, kad visas purvas per tarpelius patektų po grotelėmis, taip jos visuomet atrodo švarios. Guminiai žiedai intarpuose suteikia grotelėms lankstumo, jas lengva susukti ir išvalyti po jomis esantį purvą. Grotelės gaminamos pagal klientų pateiktus išmatavimus ir montuojamos grindų įgilinime naudojant L formos kampainį 25/25/3 mm arba nepriklausomoje vietoje su aliuminio kampu 45 mm nuolydžio ilgiu.

Įėjimo kojų valymo kilimėliai ir grotelės TOPWELL

 


Įmonė UAB „Rimotex“ gamina kojų valymo groteles, bei purvą surenkančius kilimėlius, padedančius užtikrinti švarias grindis, surenkant purvą prie įėjimo į patalpas. Kojų valymo metaliniai, plastikiniai, guminiai, tekstiliniai kilimėliai, bei drėgnų patalpų kilimėliai surenka stambų purvą, smėlį ir dulkes dar prieš įeinant į pastatą.

Įėjimo kojų valymo kilimėliai ir grotelės TOPWELL



Atsižvelgiant į išskiriamas tris švarumo zonas, gaminamos kojų valymo grotelės gali būti komplektuojamos su šepečio, gumos ir kiliminės dangos juostomis. Pagal kliento pageidavimus gaminamos įvairių dydžių grotelės ir kilimėliai, kurie montuojami į aliuminio profilius arba klojami tiesiai ant grindų. Bendrovės tiekiami gaminiai pasižymi patikimumu ir paprastumu juos montuojant, bei prižiūrint. Užtikrinama kokybė, atstovaujant įmones gaminančias pagal kokybės standartus ISO 9001. Atsižvelgdami į klientų poreikius konsultuojame, bei patariame, siekdami sėkmingo bendradarbiavimo.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio