Spausdinti šį puslapį

Medžių apsaugos nuo gyvūnų pažeidimų ir chemikalų veikimo, net 6 kartus padidinančios medelio prieaugį

Medžių apsaugos nuo gyvūnų pažeidimų ir chemikalų veikimo, net 6 kartus padidinančios medelio prieaugį Medžių apsaugos nuo gyvūnų pažeidimų ir chemikalų veikimo, net 6 kartus padidinančios medelio prieaugį

UAB "Rixs" pristato medelių apsaugos priemones, kurios apsaugo  pasodintus medelius nuo žvėrelių ir naminių gyvulių pažeidimų, nuo chemikalų veikimo ir cheminio sužalojimo tarp eilių įdirbimo metu, bei 6 kartus padidina medelio prieaugį į aukštį ir storį. Dėl šiltnamio efekto juostos viduje, susidarančių optimalių šiluminių sąlygų, sodinukų prigijimas siekia 98 - 100%.

Medžių apsaugos nuo gyvūnų pažeidimų ir chemikalų veikimo, net 6 kartus padidinančios medelio prieaugį

Medelių apsaugos priemonės turi įtakos medienos kokybės formavimuisi, neleidžia medelio kamienui šakotis į šonus, kas žymiai padeda išauginti aukščiausios kokybės medieną (ąžuolo, buko, beržo, klevo, liepos). Ir iki minimumo sumažina priežiūros procedūras - ankstyvą ir vėlyvą valymą.

Medžių apsaugos nuo gyvūnų pažeidimų ir chemikalų veikimo, net 6 kartus padidinančios medelio prieaugį

Kamieno apsaugos buvos sukurtos ir pagamintos bendradarbiaujant su miškininkais-mokslininkais. Apsaugos pagamintos iš patentuotos orui pralaidžios ir nepalankioms oro sąlygoms atsparios medžiagos. Apsaugo nuo žvėrių apgraužimo ir trynimosi ragais į kamieną. Mikroklimatas ir kondensatinis drėkinimas bei oro pralaidumas skatina intensyvią fotosintezę ir spartesnį medelio augimą. Ventiliavimo angų pagalba vyksta mikroventiliavimas. Tvirtinimo kuoliukai gali būti tvirtinami dviem būdais: apsaugos išorėje ir apsaugos viduje. Po šešių – septynių metų, kai medelis jau nebereikalauja apsaugos, pradeda savaime susiskaidyti, todėl neteršia gamtos. Apsaugų pagalba medeliai prigyja 98-100 %.
Puikiai tinka vaismedžių apsaugai žiemą nuo zuikių.

Aukštis : 60, 80, 120 cm

Diaganalinė vamzdinė apsauga, naudojama miškininkystėje, vynuogininkystėje ir dekoratyvinių augalų auginimui. Puikiai apsaugo nuo žvėrių graužimo bei trynimosi ragais pažeidimų. Apsauga gaminama iš įvairių matmenų akių. Apsaugos viduje yra optimalus šviesos kiekis, gera ventiliacija, sukuriamas toks klimatas, kuris skatina augimą kiek lėčiau, nei tai vyktų uždaroje augimą skatinančioje apsaugoje. Apsauga tvirtinama prie kuoliuko. Spalva žalia arba juoda.

Aukštis: 60, 80, 120 cm

Medelių apsaugos nuo žolių, pagamintos iš patentuotos orui pralaidžios ir nepalankioms oro sąlygoms atsparios medžiagos. Dėl ventiliavimo angų vyksta mikroventiliavimas. Po šešių – septynių metų, kai medelis jau nebereikalauja apsaugos, pradeda savaime susiskaidyti, todėl neteršia gamtos.

Matmenys 40×40 cm

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio