Spausdinti šį puslapį

Statybinių blokelių skirtumai ir pranašumai – kaip išsirinkti tinkamiausius

Statybinių blokelių skirtumai ir pranašumai – kaip išsirinkti tinkamiausius Statybinių blokelių skirtumai ir pranašumai – kaip išsirinkti tinkamiausius

BLOKELIŲ CENTRAS, UAB

www.blokeliucentras.lt

Pagrindinė „Blokelių centro“ produkcija – visų rūšių BLOKELIAI sienoms, tačiau čia galima įsigyti ir kitų statybinių medžiagų – nuo pamatų iki stogo dangos. Įmonė parduoda visų rūšių statybinius blokelius, kurių kiekvieni turi savo skirtumus, techninius parametrus ir savybes. Kaip nepasiklysti tarp asortimento gausos ir išsirinkti tinkamiausius, tvirčiausius ir šilčiausius blokelius savo namo sienoms?

Statybinių blokelių skirtumai ir pranašumai

Dujų silikato (akyto betono) blokeliai – dar žinomi kaip akytojo betono blokeliai. Akytasis betonas tai porėtos struktūros mineralinio pagrindo dirbtinas akmuo. Šios medžiagos unikaliausia savybė – lengvumas.

Blokelyje apjungtos tiek šiluminės, tiek konstruktyvinės savybės. Klasikinės šio blokelio žaliavos yra natūralios mineralinės medžiagos – cementas, kalkės ir smulkus kvarcinis smėlis. Ekspertų nuomone, dujų silikato blokeliai pasižymi gera šilumos izoliacija, lengvumu bei lengvai apdorojama medžiaga. Norint dar labiau palengvinti statybas, siūloma naudoti blokelių sąramas ir „U“ formas, kurias užpylus betonu užtikrinamas perdangų ir stogų tvirtinimo saugumas.

„Blokelių centre“ galite įsigyti „GARDINO“, „YTONG“, „BAUROC“, „ROCLITE“, „PREFBET“, „AIRSTONE“ akyto betono blokelius.

Statybinių blokelių skirtumai ir pranašumai

Keramzitbetonio blokeliai tai – viena populiariausių medžiagų sienoms mūryti. Keramzitbetonio blokeliuose puikiai dera kitose mūro medžiagose dažnai nederantys parametrai, pavyzdžiui, tvermė, šiluminis ir garo laidumas, akustinis komfortas.

Keramzitbetonio blokeliai yra:

Stiprūs.

Atsparūs drėgmei – dėl ypatingos blokelių kapiliarų struktūros mūrijamos sienos nesulaiko drėgmės. Taip pat šie blokeliai yra atsparūs vandeniui, į jos patekęs vanduo nesikaupia sienose.

Atsparūs ugniai – kadangi keramzitas yra aukštoje temperatūroje degtas molis.

Atsparūs šalčiui – ypač tinka šiaurės klimatui, šaltis negali pažeisti blokelio dėl jo struktūros. Svarbu paminėti, kad iš keramzitbetonio blokelių pradėtos statyti namo sienos gali būti paliktos per žiemą, nesibaiminant, kad jos pradės byrėti.

Patogūs apdirbti – blokelius galima lengvai pjaustyti, suformuoti griovelius, gręžti, galima įkalti tvirtinimo detalių, vinis, inkarus, įsukti medsraigčius.

Geros garso izoliacijos.

Netrupantys.

„Blokelių centras“ siūlo „FIBO“ ir „Minsko“ keramzitbetonio blokelius.

Statybinių blokelių skirtumai ir pranašumai

Ekologiški keraminiai blokeliai – laikomi pačiais stipriausiais bei ekologiškiausiais blokeliais, kurie užtikrina sveiką ir malonų mikroklimatą. Šie blokeliai gaminami iš molio, taupo energijos resursus ir sumažina eksploatacines išlaidas, turi gerą garso izoliaciją bei apsaugo nuo drėgmės. „Blokelių centro“ asortimente „KERAPOR“, keraminiai „Keraterm“ („LODE“) ir „Porotherm“ blokeliai.

Statybinių blokelių skirtumai ir pranašumai

Silikatiniai „ARKO blokeliai – lietuviški blokeliai, kurių kokybė jau yra patikrinti laiko. Šių blokelių gamybai naudojamos natūralios ir ekologiškai švarios gamtinės žaliavos: smėlis, kalkes ir vanduo.

„ARKO blokeliai“ yra tvirti, saugo nuo triukšmo, ekologiški, atsparūs šalčiui, universalūs, tikslų matmenų, atsparūs ugniai, didelės šiluminės inercijos, lengvai mūrijami, ekonomiški, sukuria jaukų mikroklimatą. „ARKO blokeliai“ vieni iš stipriausių blokelių.

Statybinių blokelių skirtumai ir pranašumai

Betoniniai „HAUS“ blokeliai – lietuviški blokeliai, gaminami naujoje modernioje gamykloje pagal specialią tradicinę technologiją – šaltą betono liejimą ir natūralų džiovinimą. Šios blokelius galima laikyti kokybės ir žemos kainos santykiu.

Statybinių blokelių skirtumai ir pranašumai

Ekologiškų putų betono blokelių išskirtinumas yra tas, kad jie yra ekologiškai švarūs.

Galima išskirti pagrindinius putbetonio pranašumus:

Patikimumas – putbetonis yra nesenstanti ir praktiškai amžina medžiaga, atspari laiko poveikiui, netrunija, yra akmens tvirtumo.

Šiluma – dėl didelės šiluminės varžos, pasatai iš putbetonio gali kaupti šilumą, ir tai leidžia sumažinti šildymo išlaidas iki 20-30 proc.

Mikroklimatas – putbetonis užkerta kelią žymiam šilumos praradimui žiemą, nebijo drėgmės, leidžia išvengti per didelės temperatūros vasarą ir reguliuoti oro drėgnumą kambaryje, padėdamas sukurti palankų mikroklimatą.

Greitas montavimas – nedidelis tankuma, vadinasi ir putbetonio lengvumas, dideli blokelių matmenys, lyginant su plyta, leidžia kelis kartus pagreitinti mūrijimą. Lengvas apdirbimui ir apdailai - prapjauti kanalus ir skyles elektros instaliacijai, kištukiniams lizdams, vamzdžiams.

Garso izoliacija – putbetonis turi palyginti didelį garso absordavimo pajėgumą.

Ekonomiškumas – aukštas gaminių matmenų geometrinis tikslumas leidžia blokelius mūryti naudojant klijus, išvengti „šalčio tiltelių“ sienoje ir žymiai sumažinti vidaus ir išorės tinkavimo storumą.

Saugumas gaisro atžvilgiu.

Ekologiškumas.

Patogus transportavimas.

„Blokelių centras“ – viskas nuo pamatų iki stogo!

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio