Spausdinti šį puslapį

Segmentinės tvoros Betafence: Panelė 3D PROMO su net 10 metų garantija - VINITA PLUS specialūs pasiūlymai

Segmentinės tvoros Betafence: Panelė 3D PROMO su net 10 metų garantija - VINITA PLUS specialūs pasiūlymai Segmentinės tvoros Betafence: Panelė 3D PROMO su net 10 metų garantija - VINITA PLUS specialūs pasiūlymai

VINITA PLIUS, O Andriuskienes IĮ

VINITA PLUS statybinių medžiagų parduotuvėje Tauragėje, įsigykite Betafence panelę 3D PROMO (akis 200x75, 2430x1530 cm) už ypatingą kainą!

Panelės: Panelės su 3D standumo briauna, akutė 200x75mm viela 3,4mm. Karštai cinkuota arba cinkuota ir dengta žaliu RAL6005 poliesteriu

El. stulpelių sistema: Tvoros segmentai tvirtinami priekinėje stulpelio pusėje specialiais nerūdijančio plieno kabliais ir nulaužiamais varžtais. Metaliniai stačiakampio formos (60 x 40 x 1,5 mm) stulpeliai su skylėmis panelių tvirtinimui ir plastikiniu dangteliu užtikrina greitą ir kokybišką aptvėrimo sistemos montavimą.

Stulpelių sistema su stačiakampio formos skerspjūvio apkaba: Panelės yra tvirtinamos prie abiejų stulpelio pusių su stačiakampėmis dviejų dalių apkabomis, kurios viena su kita sujungtos varžteliais. Apkabų rūšys: vidurinės, galinės ir kampinės. Stačiakampio profilio skerspjūvio (60 x 40 x 1.5 mm) suvirinti stulpeliai yra padengti plastiko sluoksniu.

Bekafix® stulpelių sistema: Naudojant specialius fiksatorius, pagamintus iš poliamido arba metalo (apsauga), panelės šoniniu būdu pritvirtinamos prie stulpelių. Suvirintuose vamzdiniuose, H formos stulpeliuose (70 x 44 mm) yra plastikinis antgalis.

Kvadratinio profilio stulpelių sistema: Stulpeliai yra suvirinti. Kvadratinio skerspjūvio vamzdinių stulpelių profilis – 60 x 60 x 1,5 mm. Stulpai pristatomi su dangteliu iš aliuminio, su rutuliu.

Stulpų sistema Quixolid®: Plokštės montuojamos prie stulpo kraštų – užkabinamos ant specialių lizdų ir apsaugomos metalinėmis juostelėmis. Nereikia jokių papildomų tvirtinimo elementų. H profilio 75 x 50 mm matmenų plieniniai stulpai yra su plastikiniais dangteliais.

Vartai: Nylofor® 3D sistema yra užbaigta, o optimali apsauga pasiekiama naudojant aukštos technologijos atveriamus ir slenkančius Egidia®, Nylofor® ir Robusta® vartus.

Padengimo technika: Panelės pagamintos iš cinkuotų strypų. Rišamasis sluoksnis užtikrina idealų sukibimą su poliesterio sluoksniu (mažiausiai 100 mikronų). Stulpeliai yra ir iš vidaus, ir iš išorės cinkuoti (mažiausias sluoksnis – 275 g/m2 kartu sudėjus abi puses) pagal Europos standartą 10326. Po to uždėtas rišamasis sluoksnis ir, galiausiai, stulpeliai padengti plastiku (mažiausiai 60 mikronų).

Spalvos: Žalia RAL 6005, antracito RAL 7016, ir lydalinė galvanizacija. Pageidaujant, galimos ir kitos spalvos.

O.Andriuškienės įmonė "Vinita plius", nuo 1994 metų vykdo didmeninę ir mažmeninę prekybą ūkinėmis ir statybinėmis medžiagomis Tauragėje.

  • šrifto dydis
Pasidalink:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Joomla SEF URLs by Artio